Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі - традиційно засудили атаку на об’єкти, пов’язані з хімічною зброєю

Імперія «Совок» 4218 переглядів

Опубліковано - 14.04.2018 09:34 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі - традиційно засудили атаку на об’єкти, пов’язані з хімічною зброєю
У Кремлі - традиційно засудили атаку на об’єкти, пов’язані з хімічною зброєю
У Росії різко відреагували на авіаудари, яких країни Заходу завдали по Сирії. Удар по Сирії стався саме тоді, коли країна отримала шанс на мирне врегулювання, наголошують у МЗС Росії.

Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова різко розкритикувала нещодавній удар військ США, Великобританії та Франції по можливих хімічних об’єктах у Сирії. Про це Захарова написала в суботу, 14 квітня, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Треба бути по-справжньому винятковим, щоб в момент, коли Сирія отримала шанс на мирне майбутнє, обстріляти її столицю", - зазначила вона.

Захарова також піддала сумніву інформацію про скоєння хімічної атаки в місті Дума, що стало причиною сьогоднішнього обстрілу. За словами Захарової, "впевненість" Білого дому в хіматаці урядових сирійських сил заснована на "ЗМІ, повідомленнях про симптоми, відео та фото, а також на інформації, що заслуговує на довіру", цитує вона американські джерела.

У свою чергу, посол Росії в США Анатолій Антонов заявив, що дії Великобританії, Франції та США в Сирії не залишаться без наслідків, і вся відповідальність за них лежить на цих трьох країнах.

Відповідальність ЗМІ

Захарова поклала відповідальність за те, що трапилося, й на американські та західні ЗМІ. Вона, зокрема, згадала ситуацію перед вторгненням США в Ірак 2003 року, коли тодішній державний секретар США Колін Пауелл звинуватив уряд Саддама Хусейна в виробництві хімічної зброї. "15 років тому Білий дім використовував... держсекретаря, тепер... Вашингтон використовував ЗМІ", - зазначила Захарова.

Нагадаємо, у ніч на 14 квітня Сполучені Штати Америки, Великобританія та Франція завдали ударів по сирійських військових об’єктах, що пов’язані з хімічною зброєю. Цілями ударів були науково-дослідний центр під Дамаском, склад хімічної зброї біля міста Хомс, а також розташований неподалік від складу командний пункт, повідомили в Пентагоні.

Як повідомлялося, за інформацією гуманітарних організацій, в ніч на 7 квітня вертоліт скинув бочкову бомбу з хімікатами над сирійським містом Дума. За цими даними, загинули десятки людей, сотні - звернулися до лікарень. Більшість постраждалих мирних жителів - жінки і діти, зазначають активісти. Росія та Сирія заперечують інформацію про хімічну атаку та називають її "інсценуванням". Натомість США та Захід покладають відповідальність за ймовірну атаку на сирійський уряд.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.