Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: без змін

Війна з Росією (АТО) 3571 перегляд

Опубліковано - 18.04.2018 11:47 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: без змін
Ситуація на фронті: без змін
Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили ігнорувати режим повного припинення вогню здійснивши 45 обстрілів позицій українських захисників.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Зокрема на Луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по оборонцях Троїцького, з мінометів калібру 82 мм і гранатометів – в районі Новоолександрівки, а з великокаліберних кулеметів – по захисниках Луганського.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор обстріляв наші позиції в районі Водяного та Гнутового, а міномети калібру 82 мм та гранатомети – застосував по оборонцях Новотроїцького. Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вогонь вівся по захисниках Авдіївки, Шахти «Бутівка», Пищевика, Верхньоторецького, Талаківки, Павлополя та Кам’янки, з озброєння БМП – під Водяним і Павлополем, з великокаліберних кулеметів – в районі Опитного та Лебединського, а стрілецької зброї – поблизу Широкиного і Невельського. Крім цього, наші опорні пункти неподалік Гнутового та Лебединського обстрілював ворожий снайпер.

На жаль, унаслідок ворожого вогню один український воїн загинув. Ще троє наших захисників – зазнали поранень.

Постраждалих військовослужбовців оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.




Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.