Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії то блокують, то розблоковують соціальні мережі

Імперія «Совок» 4496 переглядів

Опубліковано - 27.04.2018 15:07 | Всі новини | Версія для друку

У Росії то блокують, то розблоковують соціальні мережі
У Росії то блокують, то розблоковують соціальні мережі
Російське наглядове відомство «Ромкомнагляд» 27 квітня видалило з реєстру заборонених сайтів IP-адреси соціальних мереж Facebook, «Одноклассники» та «Вконтакте», а також «Яндекса», LiveInternet і Yahoo.

До списку заборонених ці сайти потрапили в ніч на п’ятницю, 27 квітня, повідомляє російська служба Радіо Свобода з посиланням на профільні ресурси.

Популярні адреси були недоступні кілька годин. Чи розпочали їхнє блокування провайдери, поки невідомо. У реєстрі забороненої інформації було зазначено, що доступ до адрес обмежений на вимогу Генеральної прокуратури Росії.

У «Роскомнагляді» заявили, що адреси «російських і зарубіжних соціальних мереж» потрапили в реєстр випадково, пояснивши це «технологічними особливостями роботи системи».

З 16 квітня влада Росії за рішенням суду намагаються заблокувати доступ до Telegram за відмову надати ФСБ ключі шифрування повідомлень користувачів. Оскільки месенджер став використовувати для обходу блокування сервери американських компаній Amazon і Google, «Роскомнагляд» почав обмежувати доступ і до них. В результаті виявилися заблокованими майже 20 мільйонів адрес. Через це постраждали сотні онлайн-сервісів. При цьому сам Telegram продовжує працювати.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.