Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Настамнебыло». СБУ встановлює особи найманців ПВК «Вагнер»

Війна з Росією (АТО) 3913 переглядів

Опубліковано - 7.05.2018 20:00 | Всі новини | Версія для друку

«Настамнебыло». СБУ встановлює особи найманців ПВК «Вагнер»
«Настамнебыло». СБУ встановлює особи найманців ПВК «Вагнер»
Служба безпеки України встановила особи двадцяти шести російських офіцерів, які з 2014 року «відряджені» як інструктори з бойової підготовки до ПВК «Вагнер».

Про це на брифінгу повідомив Голова СБУ Василь Грицак.

Задокументовані Службою російські військові забезпечували навчання «приватної армії Путіна» з тактичної, вогневої, інженерної і артилерійської підготовки, вишкіл екіпажів танків, БМП, БТР та ПВО. «Ми встановили особу підполковника ЗС РФ Олега Дем’яненка, який безпосередньо відповідає за підготовку так званої ротно-тактичної групи «Карпати», що складалася переважно із громадян України – учасників бандформувань на Донбасі», ‒ наголосив Голова СБУ. За його словами, ця група була сформована для проведення розвідувально-терористичної діяльності на території України. Служба встановила всіх учасників РТГр «Карпати» у складі п’ятдесяти шести осіб та найближчим часом оприлюднить їхні персональні дані.

Служба безпеки України має оперативну інформацію, що на парад у Москві 9-го травня запрошено керівництво спецпідрозділу російських спецслужб під назвою ПВК «Вагнер» та згадані інструктори відділу бойової підготовки. «Переконаний, що це спрямовано на підняття морального духу найманців після численних втрат, які вони зазнали у Сирії на початку цього року», ‒ підкреслив Василь Грицак.

На завершення Голова Служби подякував волонтерам з «Інформнапалму», «Інформаційного спротиву» та групи «ИХТАМНЕТ м-0209» за допомогу СБУ у «витягуванні на світло російських їхтамнетовських бісів» та документуванні їх злочинної діяльності на території України.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.