Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Командувач ООС зустрівся з керівництвом СММ ОБСЄ

Війна з Росією (АТО) 3679 переглядів

Опубліковано - 18.05.2018 13:26 | Всі новини | Версія для друку

Командувач ООС зустрівся з керівництвом СММ ОБСЄ
Командувач ООС зустрівся з керівництвом СММ ОБСЄ
17 травня 2018 року, пізно в вечорі, на прохання першого заступника Голови спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга, відбулася його позапланова зустріч з Командувачем об’єднаних силгенерал-лейтенантом Сергієм Наєвим.

Про це повідомив прес-центр штабу ООС.

Під час зустрічі генерал-лейтенант Наєв закликав авторитетного дипломата Олександра Хуга вплинути на російські окупаційні війська та незаконно створені ними військові формування задля припинення ведення вогню по підконтрольній Уряду України території, особливо з використанням заборонених Мінськими угодами видів озброєння.

Командувач об’єднаних сил зазначив, що з початку Операції об’єднаних сил, а саме з 1 травня по 16 травня 2018 року, противник здійснив 930 обстрілів підконтрольної Уряду України території, при цьому заборонене Мінськими угодами озброєння застосовував 274 рази.

Зокрема, генерал-лейтенант Сергій Наєв акцентував увагу на подію, що сталася 17 травня 2018 року, коли унаслідок ранкового обстрілу російських окупаційних військ, один зі снарядів влучив на подвір’я загальноосвітньої школи міста Світлодарськ, в якій того часу перебувало близько 380 школярів та 45 осіб персоналу навчального закладу.

Також Командувачем об’єднаних сил було представлено фото-докази. які підтверджують обстріли противником околиць населеного пункту Авдіївка з реактивних систем залпового вогню БМ-21 “Град”.

Командувач об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував Олександра Хуга про те, що завдяки діям одного з військових підрозділів зі складу об’єднаних сил, створено умови для безперешкодного користування мешканцями населеного пункту Південне (Чигирі), що на околиці Горлівки, всіма соціальними послугами, які надаються Урядом України. Наразі заначений населений пункт та його мешканці перебувають у безпеці під захистом об’єднаних сил.

На завершення конструктивної зустрічі сторони висловили готовність до подальшої співпраці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.