Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політики з обох провідних партій США критикують Трампа за висловлювання на зустрічі з Путіним

Політика 4543 перегляди

Опубліковано - 17.07.2018 11:24 | Всі новини | Версія для друку

Політики з обох провідних партій США критикують Трампа за висловлювання на зустрічі з Путіним
Політики з обох провідних партій США критикують Трампа за висловлювання на зустрічі з Путіним
Американські політики з Республіканської та Демократичної партій обурені виступом президента Дональда Трампа, який після зустрічі з російським президентом Владіміром Путіним 16 липня в Гельсінкі не підтримав висновки американської розвідки про російське втручання у вибори.

Сенатор-республіканець, член комітету з питань збройних сил Ліндзі Ґрем, який зазвичай підтримує Трампа, заявив, що виступ президента демонструє «слабкість» США.

«Президент Трамп втратив можливість рішуче притягнути Росію до відповідальності за втручання у вибори 2016 року і виступити зі строгим попередженням з приводу майбутніх виборів. Ця відповідь президента Трампа... створить більше проблем», – написав Ґрем у мережі Twitter.

Один із провідних республіканців у Палаті представників Пол Райан сказав: «Немає жодних сумнівів, що Росія втручалася в наші вибори і продовжує спроби похитнути демократію тут і по всьому світу. Немає ніякої моральної еквівалентності між США і Росією, яка, як і раніше, вороже налаштована до наших основних цінностей та ідеалів».

Джеймс Клеппер, який обіймав посаду директора національної розвідки в адміністрації Барака Обами, сказав в інтерв’ю CNN: «Президент Сполучених Штатів по суті капітулював і, судячи з усього, злякався перед Владіміром Путіним. Це було вражаюче і дуже неприємно».

Чинний керівник національної розвідки Ден Коутс у своїй заяві написав: «Ми дали дуже чітку оцінку з приводу російського втручання у вибори 2016 року і наполегливих спроб Росії похитнути нашу демократію, які тривають».

Сенатор-демократ, член комітету з розвідки Марк Ворнер заявив: «Це справжня ганьба, що президент став на бік Путіна, а не власної розвідки, і поклав на США вину за російську атаку на нашу демократію».

Сенатор-демократ Елізабет Воррен сказала, що Трамп на міжнародному рівні «ганьбить Америку, підриває віру в наші інститути, послаблює наші альянси».

Сенатор від штату Вірджинія Тім Кейн, який балотувався в парі з Хілларі Клінтон на виборах 2016 року, назвав виступ Трампа "сумним і ганебним моментом" для країни.

На підсумковій прес-конференції в Гельсінкі президент США відзначив, що Путін «рішуче і наполегливо це (імовірне російське втручання у вибори 2016 року – ред.) заперечував». Трамп назвав розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера з цього приводу катастрофою для своєї країни.

Трамп також заявив, що не можна зосереджуватися на минулому – Росія і США повинні поладнати.

16 липня в Гельсінкі відбулася зустріч Трампа і Путіна. У ході прес-конференції Трамп жодного разу не згадав про Україну, хоча перед зустріччю повідомлялося, що сторони, серед іншого, обговорюватимуть і Україну.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Християнська етика була явним противенством поганської. Коли поганство головними чеснотами громадянина вважало гордість, смілість, неуступчивість, – християнство бачило свій ідеал у покорі, податливості та незлобності. Поганин (культурний чоловік) любив гарну одежу, пахощі, чистоту, тілесну красоту – християнин усе те вважав чортівською спокутою, гріхом та злочином. Світ і природа, що (...) були джерелом усього живого, всієї краси, всієї радості, в очах християнина – се минущі тіні, ілюзії, чортяча мана, джерело зла, гріха та чортячої спокуси. Більшого, повнішого противенства годі собі уявити ”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.