Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політв’язні Кремля. Роману Сущенку «присудили» 12 років концтабору

Імперія «Совок» 4075 переглядів

Опубліковано - 12.09.2018 13:05 | Всі новини | Версія для друку

Політв’язні Кремля. Роману Сущенку «присудили» 12 років концтабору
Політв’язні Кремля. Роману Сущенку «присудили» 12 років концтабору
Верховний суд Росії визнав законним вердикт Московського міського суду про 12 років ув’язнення для журналіста Укрінформу Романа Сущенка.

Відповідне рішення оголосив у вівторок суддя Верховного суду РФ, повідомляє кореспондент УНІАН в РФ, який присутній у залі суду.

Таким чином, апеляцію захисників відхилено в повному обсязі.

Сущенко наголосив, що не згоден з рішенням суду і продовжить боротьбу за своє звільнення, у тому числі подаватиме скаргу в Європейський суд з прав людини.


Незаконно засуджений у Росії журналіст Укрінформу Роман Сущенко заявив, що розраховує на обмін, та пообіцяв родині, що обов’язково повернеться.

Про це він повідомив журналістам перед початком засідання у Верховному суді РФ, де слухалася апеляція у його справі.

«Я розраховую на обмін, все залежить від переговорників», - сказав Сущенко.

Він наголосив, що перебуває у гарній фізичній та моральній формі і готовий до будь-якого розвитку подій, в тому числі до етапування в колонію.

Сущенко також передав вітання дружині Анжелі. «Передай їй, щоб вона трималась, вона сильна жінка, передай щоб вона наглядала за родиною, все буде добре, я повернусь», - сказав Сущенко.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунули обвинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд 4 червня засудив Сущенка до 12 років колонії суворого режиму. Скарга на ухвалений вирок була подана 5 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.