Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політв’язні Кремля. Коцтабірна медицина вважає нормальним стан Сенцова

Імперія «Совок» 4186 переглядів

Опубліковано - 28.09.2018 15:44 | Всі новини | Версія для друку

Політв’язні Кремля. Коцтабірна медицина вважає нормальним стан Сенцова
Політв’язні Кремля. Коцтабірна медицина вважає нормальним стан Сенцова
Омбудсман Людмила Денисова отримала відповідь на свій запит про стан здоров’я Олега Сенцова від Голови Ради при Президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Міхаїла Федотова.

Про це Денисова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією Федотова, 12 вересня було проведено консиліум лікарів Лабитнангської міської лікарні. Стан здоров’я Олега визначено ними як стабільний. До 3 жовтня заплановано проведення чергового консиліуму лікарів, щоб в подальшому оцінити стан здоров’я Олега і тактику його подальшого ведення.

Сьогодні Олег знаходиться під диспансерним наглядом через захворювання опорно-рухового апарату. Ще з 8 червня йому продовжують давати харчову суміш та проводити щоденну інфузійну терапію.

Окрім цієї інформації, на превеликий жаль, з РФ жодного підтверджуючого медичного документу мені не надано. Хоча я наполягаю на цьому вже давно. Офіційного висновку консиліуму лікарів немає.

"Я маю великі сумніви щодо достовірності наданої мені інформації і якості проведення медичного огляду. Оскільки в міській лікарні до нього з самого початку ставилися жахливо. Йому не надавали належної медичної допомоги і тиснули психологічно. Саме це було істинною причиною відмови Олега від послуг лікарів Лабитнангського медичного закладу".- пише Денисова.

"Сподіваюся, що найближчим часом РФ все ж надішле офіційні медичні документи про справжній стан здоров’я Олега". - зазначила вона.

Як повідомлялося раніше, 14 травня 2018 року Олег Сенцов оголосив голодування з вимогою відпустити всіх українських політв’язнів. Він відмовляється припиняти голодування і лягати в лікарню попри погане самопочуття.

10 вересня стало відомо, що Сенцов написав заповіт на свою творчість на випадок смерті.

У помилуванні Сенцова російська влада відмовляє під приводом того, що засуджений сам повинен попросити про помилування. Цього Сенцов робити не збирається.

Верховна Рада висунула ув’язненого в Росії українця на Нобелівську премію миру.

Перед цим, 28 серпня, екс-президент Польщі Лех Валенса запропонував номінувати Сенцова на здобуття Нобелівської премії миру.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.