Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Волкер визнав, що США не вдалося змінити позицію Путіна щодо Донбасу

Війна з Росією (АТО) 3749 переглядів

Опубліковано - 18.10.2018 23:34 | Всі новини | Версія для друку

Волкер визнав, що США не вдалося змінити позицію Путіна щодо Донбасу
Волкер визнав, що США не вдалося змінити позицію Путіна щодо Донбасу
Сполученим Штатам не вдалося змусити російське керівництво змінити своє ставлення щодо врегулювання конфлікту на Донбасі, сказав спеціальний представник США з питань України Курт Волкер в аналітичному центрі Atlantic Council у Вашингтоні.

«Нам не вдалося змінити уявлення Путіна про продовження конфлікту. Вони продовжують цей конфлікт, і я думаю, що наші шанси тут навіть менші, ніж були рік тому. Я думаю, що Росія хоче перечекати вибори і сподівається на кращу підтримку», – розповів Волкер.

Водночас американський посадовець висловлює переконання, що Москва не зможе знову перетворити Україну на частину свого цивілізаційного простору.

«Боротьбу за це, за цю мету – зробити Україну частиною російської цивілізації – Росія вже програла. Українці сформували свій погляд на Росію, власну країну і Захід. Україна тепер більш об’єднана, націоналістично налаштована, більш про-європейська, налаштована на вступ до НАТО, більш скептична до Росії, ніж будь-коли в попередні етапи історії. Цей тренд продовжується, він буде продовжуватися стільки, скільки Росія буде окуповувати українську територію та вбивати українців», – заявив Волкер.

Він зазначив, що Україна не має ілюзій щодо повернення окупованих територій військовим шляхом, натомість основною її метою наразі вважає побудову повноцінної європейської демократії.

«Нашою метою є добитися успіху України як ринкової економіки в Європі. В України попереду значний шлях, але досягнуто серйозного поступу в сенсі боротьби з корупцією, покращення економіки тощо. Це те, що не було зроблено в попередні двадцять років», – сказав спецпредставник.

Унаслідок російської гібридної агресії на сході України з квітня 2014 року в регіоні, за даними ООН, загинули понад 10 тисяч людей станом на кінець 2017 року – відтоді нових даних не оголошували.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.