Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія готує нове шоу на окупованих територіях ОРДЛО

Війна з Росією (АТО) 4701 перегляд

Опубліковано - 9.11.2018 16:50 | Всі новини | Версія для друку

Росія готує нове шоу на окупованих територіях ОРДЛО
Росія готує нове шоу на окупованих територіях ОРДЛО
Росія імітує та повністю контролює виборчий процес на тимчасово окупованих територіях Донбасу. «Результати фейкових виборів в ОРДЛО заздалегідь режисовані у Кремлі».

Про це повідомив на брифінгу Голова Служби безпеки України Василь Грицак.

Цифри «переможців волевиявлення» вже намальовані в адміністрації російського президента. СБУ має оперативні дані, що адміністрація президента РФ поставила завдання: Пушилін має гарантовано отримати 55% голосів, Пасічник ‒ 63%, явка становитиме 70 відсотків виборців.

«Кандидати підібрані Кремлем за принципом маріонетки без «крові на руках», ‒ наголосив очільник СБУ. За його словами це має легітимізувати новообраних «керівників» перед світовою спільнотою і змусити українську владу до переговорів з ними.

Служба має оперативні дані, що саме з таким планом помічник президента РФ Владислав Сурков ознайомив Дениса Пушиліна під час їхньої зустрічі на початку жовтня цього року в Москві. Сурков гарантував збільшення фінансової підтримки, своє особисте покровительство, спрямувавши в ОРДЛО групу спеціальних політтехнологів. Матриця дій Росії незмінна з 2014 року та передбачає формування пулу підтримки з підконтрольних громадських організацій, їхню організацію та мобілізацію для протидії євроатлантичним планам України.

Станом на 01.01.2014 «п’ята колона» Росії в Україні включала майже 670 організацій різного спрямування. Через Революцію Гідності лише сто п’ятдесят з них почали активно працювати на зрив євроінтеграційним та євроатлантичним спрямуванням українського народу.

Представники цих структур під кураторством російських спецслужб, зокрема, брали активну участь в організації фейкових референдумів у 2014 році. Наразі за фактами проведення незаконних референдумів і виборів на Донбасі у 2014 році СБУ порушено 391 кримінальне провадження стосовно 363 осіб, з яких скеровано до суду з обвинувальними актами 267 проваджень щодо 282 осіб. Понад 100 осіб, які були причетні до їх організації та проведення, вже засуджені судами.

Службі відомі установчі дані понад шести з половиною тисяч членів так званих «виборчих штабів і виборчкомів». Уся інформація на цих осіб уже передана українським правоохоронцям, які виконують службові обов’язки у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування. За ці дії встановлена кримінальна відповідальність за статтями 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) та 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

СБУ закликає громадян, що проживають на тимчасово окупованих територіях, ігнорувати псевдовибори, адже їх результати давно визначені. «11 листопада ми станемо свідками нової масштабної вистави, організованої та зрежисованої Москвою», ‒ підкреслив Василь Грицак.

За задумом Кремля псевдовибори повинні стати підставою для його агентів впливу в Україні вимагати від української влади сісти за стіл переговорів із «обраними» начебто «вільним волевиявленням» очільниками терористів.

«Я вже продемонстрував як відбувалася ескалація РФ «руської весни» в Україні до 2014 року – формування угруповання проросійських громадсько-політичних сил, їх об’єднання і консолідація. Саме такий процес відбувається зараз», ‒ зазначив Голова СБУ.

Псевдовибори повинні стати спусковим гачком для широко наступу під керівництвом та за кошти Кремля проросійського лоббі в Україні під гаслами «миру» та «любові до братського народу».

Найстрашніший ворог для Путіна – правда про його злочини в Україні, правда про відверте порушення РФ українського суверенітету, правда про щоденне безпардонне втручання Росії у внутрішні справи України. «Але водночас ця правда є нашою найсильнішою зброєю», ‒ зазначив Голова СБУ.

Служба безпеки України робить й надалі робитиме усе потрібне для захисту нашої держави від російської агресії. Тільки спільними зусиллями державної влади, правоохоронних органів, патріотичних громадсько-політичних сил Україна може подолати спробу реінкарнації проросійської влади в нашій країні.












Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.