Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політв’язні Кремля. Захоплені моряки перебувають у Керчі, кілька з них - у лікарні

Імперія «Совок» 4142 перегляди

Опубліковано - 26.11.2018 16:40 | Всі новини | Версія для друку

Політв’язні Кремля. Захоплені моряки перебувають у Керчі, кілька з них - у лікарні
Політв’язні Кремля. Захоплені моряки перебувають у Керчі, кілька з них - у лікарні
Стан українських моряків, що нині перебувають у керченській лікарні, - не важкий, повідомила омбудсменка Денісова. Мін’юст України проситиме ЄСПЛ захистити права поневолених моряків.

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова повідомила, що стан постраждалих українських моряків, захоплених Росією у Керченській протоці, оцінюється як не важкий. Як зазначила Денісова у понеділок, 26 листопада, інформацію щодо стану моряків їй надала російська омбудсменка Татьяна Москалькова.

"Щойно знову говорила з уповноваженою РФ із прав людини Татьяной Москальковой. Вона повідомила мені, що наші моряки перебувають на території міста Керч", - написала Денісова на своїй сторінці в соцмережі Facebook, додавши також, що моряків опитують слідчі прикордонного управління ФСБ Росії.

Українська омбудсменка також повідомила, що троє моряків із захоплених Росією суден перебувають у Керченській лікарні. "Їхній стан оцінюється як не важкий. Москалькова запевнила мене, що їм надана вся необхідна допомога і загрози життю немає", - зазначила Людмила Денісова.

Натомість у міноборони України повідомили, що загалом було поранено і травмовано шістьох українських військовослужбовців. "За даними розвідки, стан здоров’я поранених під час атаки в Керченській протоці військовослужбовців Військово-морських сил Збройних сил України задовільний", - зазначено в повідомленні. Трьох із них прооперовано і вони перебувають у Керченській міській лікарні, додали в українському міністерстві.

Тим часом у міністерстві юстиції України заявили, що мають намір просити Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) захистити права українських військових моряків, захоплених Росією. "Секретаріат уповноваженого з питань Європейського суду з прав людини мін’юсту готує заяву до ЄСПЛ відповідно до Правила 39 регламету Суду щодо захисту прав українських військових моряків, захоплених вчора Російською Федерацією", - написав заступник міністра юстиції Іван Ліщина в соціальній мережі Facebook.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.