Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Держдеп США закликає ЄС посилити санкції проти Кремля

Світ навколо нас 4255 переглядів

Опубліковано - 28.11.2018 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Держдеп США закликає ЄС посилити санкції проти Кремля
Держдеп США закликає ЄС посилити санкції проти Кремля
Вашингтон закликає європейських партнерів посилити санкції проти Росії після інциденту в Керченській протоці.

Європейським країнам варто посилити підтримку України і переглянути позицію щодо «Північного потоку-2», заявила офіційний представник Держдепартаменту США Гізер Науерт.

За її словами, багато держав запровадили санкції проти Росії у відповідь на анексію Криму і її агресію на сході України, але не всі з цих заходів виконуються.

«Також те, про що ми говорили багато разів, але, можливо, недостатньо, – це «Північний потік-2». «Північний потік-2» проходить багатьма з цих країн (ЄС – ред.). Я вважаю, що європейські країни мають себе спитати: чи є «Північний потік-2» тим, що вони хочуть продовжувати, адже це допомагає російській владі, і чи хочуть вони надавати зараз таку підтримку російській владі, підтримуючи «Північний потік-2», – сказала Науерт на брифінгу у Вашингтоні.

Напередодні кореспондент Радіо Свобода в Брюсселі повідомляв, що близько 6-7 країн ЄС виступають за подальші санкції проти Росії, але процес їх запровадження може бути тривалим.

25 листопада російські силовики у Керченській протоці відкрили вогонь по українських кораблях і захопили три човни, а також затримали 24 українських моряків. За даними української сторони, шістьох українських військових поранено, двоє – у тяжкому стані. Росія заявляє, що надала медичну допомогу трьом пораненим, про інших трьох не згадувала.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.