Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Трамп скасував зустріч з Путіним через неповернення Україні захоплених кораблів та моряків

Світ навколо нас 4321 перегляд

Опубліковано - 29.11.2018 21:22 | Всі новини | Версія для друку

Трамп скасував зустріч з Путіним через неповернення Україні захоплених кораблів та моряків
Трамп скасував зустріч з Путіним через неповернення Україні захоплених кораблів та моряків
Президент США Дональд Трамп скасував свою раніше заплановану зустріч із президентом Росії Владіміром Путіним в рамках саміту G-20 у Буенос-Айресі.

Про це президент США заявив на своїй сторінці у Twitter.

При цьому президент назвав причиною свого рішення факт неповернення Україні раніше захоплених Росією українських суден та членів їх екіпажів.

Саміт G-20 в Аргентині відбудеться з 30-го листопада по 1-ше грудня.

"З огляду на той факт, що з Росії Україні не повернули кораблі та моряків, я вирішив, що в інтересах усіх сторін буде скасувати мою раніше заплановану зустріч в Аргентині із президентом Росії Владіміром Путіним. Я нетерпляче чекаю змістовного саміту знову щойно цю ситуацію буде вирішено", - написав Трамп у Twitter.

Про своє рішення Трамп твітнув очевидно дорогою до саміту в Аргентині. За лічені хвилини до відбуття він заявив журналістам, що його рішення щодо саміту буде базуватись на доповіді про ситуацію навколо Керченської протоки.

"Мабуть я зустрінусь із президентом Путіним, ми не не визначались щодо цієї зустрічі. Так я думав про це, але рішення немає. Вони хотіли би цієї зустрічі. Час для зустрічі хороший. На борту літака я отримаю повну доповідь щодо того, що сталося, і зважаючи на цю доповідь, ми ухвалимо рішення щодо моїх дій", - заявляв Трамп перед тим, як зрештою повідомив про скасування зустрічі із Путіним.

Раніше президент України Петро Порошенко заявив в інтерв’ю американським ЗМІ, що хотів би щоб під час зустрічі із Путіним Дональд Трамп закликав Владіміра Путіна забратись геть з України.

Західні коментатори, політики, представники української діаспори закликали лідерів країн G-20 не зустрічатись із Владіміром Путіним під час саміту в Аргентині.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.