Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Російські спецслужби атакували сервери судової влади України

Війна з Росією (АТО) 4815 переглядів

Опубліковано - 4.12.2018 17:23 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Російські спецслужби атакували сервери судової влади України
Кібервійна. Російські спецслужби атакували сервери судової влади України
Співробітники Служби безпеки України блокували спробу російських спецслужб провести масштабну кібератаку на інформаційно-телекомунікаційні системи судової влади України.

Про це повідомив прес-центр СБУ.

Фахівці СБУ зафіксували, що кібератака розпочалася через розсилку електронною поштою заражених вірусом підроблених бухгалтерських документів. Після відкриття файлів на комп’ютери приховано завантажувалось шкідливе програмне забезпечення для несанкціонованого втручання до судових інформаційних систем та викрадення службової інформації.

Співробітники СБ України встановили, що виявлена вірусна програма з’єднувалась з контрольно-командних серверів які мають, зокрема, російські ІР-адреси. За висновками фахівців задум спецслужб РФ полягав у блокуванні сталого функціонування судової інформаційної системи України.

Завдяки спільним заходам із Державною судовою адміністрацією та Держспецзв’язку вдалося локалізувати негативні акції кібератаки та попередити її подальший розвиток.

СБ України, як ключова структура із забезпечення національної безпеки, продовжує реалізовувати комплекс необхідних заходів для захисту критичної інформаційної структури держави.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.