Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Помічник Путіна Сурков прийшов на засідання «добровольців Донбасу»

Імперія «Совок» 3344 перегляди

Опубліковано - 15.02.2019 19:42 | Всі новини | Версія для друку

Помічник Путіна Сурков прийшов на засідання «добровольців Донбасу»
Помічник Путіна Сурков прийшов на засідання «добровольців Донбасу»
У московському «Президент-готелі» в п’ятницю пройшла нарада «Ради командирів Союзу добровольців Донбасу». Цю організацію створив колишній так званий прем’єр-міністр «ДНР», політтехнолог Олександр Бородай.

У засіданні взяв участь помічник президента Росії Владіміра Путіна Владіслав Сурков, який відповідає в адміністрації президента за відносини з Україною і якого називають куратором так званих «народних республік» Донбасу. Сам Сурков, як повідомляє «Комсомольска правда», відмовився виступати, але заявив, що «готовий допомогти» присутнім, зокрема, у вирішенні соціальних проблем.

Бородай заявив, що «зараз необхідності в потоці добровольців на Донбасі немає, але вона може виникнути в будь-який момент». При цьому політтехнолог, кажучи про конфлікт на сході України, висловив думку, що «все одно доведеться до кінця вирішувати питання військовим шляхом», і тому «добровольцям Донбасу» необхідно підтримувати «мобілізаційний ресурс».

Росія офіційно заперечує збройну допомогу бойовикам на Донбасі і участь регулярних військ у війні проти України, не заперечуючи при цьому, що на сході України можуть бути присутніми російські громадяни-«добровольці». Сурков не в вперше відвідує наради організації Бородая.

Громадянин Росії Бородай очолював бойовиків «ДНР» в травні – серпні 2014 року, в період найбільш інтенсивних боїв на сході України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.