Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чи був російський бомбардувальник у районі Донецька?

Війна з Росією (АТО) 3076 переглядів

Опубліковано - 19.02.2019 19:45 | Всі новини | Версія для друку

Чи був російський бомбардувальник у районі Донецька?
Чи був російський бомбардувальник у районі Донецька?
Сьогодні СММ ОБСЄ повідомила, що стратегічний бомбардувальних ВПС РФ пролітав над окупованою територією. Штаб ООС уточнює інформацію.

19 лютого 2019 року в офіційному повідомленні Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вказано, що о 10.00 15 лютого 2019 року патруль СММ, знаходячись на південно-західній околиці СТАРОБЕШЕВЕ (непідконтрольна Україні територія) зафіксував проліт повітряного об’єкта, який за допомогою оптичних засобів ідентифікував, як літак типу Ту-95 або Ту-142.

Того ж дня, в період з 10.50 до 11.10, перебуваючи в районі ЛЮБІВКА (непідконтрольна Україні територія), спостерігачі місії на схід від своєї позиції зафіксували проліт літака Ту-95 (Ту-142), який рухався з півночі на південь та у зворотному напрямку.

Прес-центр Об’єднаних сил повідомляє.

15 лютого 2019 року черговими підрозділами радіотехнічних військ Об’єднаних сил о 9.56 в районі аеропорту ТАГАНРОГ була виявлена повітряна ціль, ідентифікована як дальній протичовновий літак Ту-142 збройних сил Російської Федерації. Визначений літак здійснював тестовий політ навколо аеродрому ТАГАНРОГ з приближенням до державного кордону України на відстань до 10 км. Протягом всього маршруту літак супроводжувався радіолокаційними станціями радіотехнічних військ Об’єднаних сил. Літак Ту-142 ЗС РФ залишив зону, що наближена до державного кордону України, о 12.30 в районі аеродрому ТАГАНРОГ. Зазначений літак державний кордон України не перетинав та в повітряний простір України не входив.

Сили та засоби протиповітряної оборони Об’єднаних сил постійно перебувають на бойовому чергуванні та готові до виконання завдань за призначенням.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.