Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нацкорпус мітингував у Черкасах

Скандал Регіон: Черкаська область 5167 переглядів

Опубліковано - 9.03.2019 20:01 | Всі новини | Версія для друку

Нацкорпус мітингував у Черкасах
Нацкорпус мітингував у Черкасах
Національний Корпус провів мітинг у м.Черкасах біля палацу “Дружби народів”, де перебував Президент України Петро Порошенко.

Відеотрансляцію мітингу вів "Нацкорпус" у себе на сторінці у Facebook.

За словами одного з учасників акції Нацкорпусу, вони намагалися зупинити кортеж президента, аби передати свої вимоги. Але поліція цьому запобігла.

Крім цього, один з організаторів акції оголосив, що о 19.00 представники Нацкорпусу зберуться під стінами Черкаської ОДА.

Центр міста охороняє посилений наряд поліції. На місці акції чергує кілька машин швидкої допомоги.

Як повідомлялося, у суботу під Адміністрацією Президента сталися сутички націоналістів і правоохоронців.

До будівлі Адміністрації Президента в Києві прийшли учасники організацій «Національний корпус» і «Національні дружини» з вимогою взяти під варту та арештувати рахунки фігурантів розслідування щодо розкрадання в оборонці.

Зокрема, учасники акції пройшли вулицею Інститутською до вулиці Банкової, де розташована Адміністрація Президента України. На розі вулиць їх зустрів кордон поліції, який не пропустив їх до Адміністрації. Нацкорпус спробував прорвати кордон поліції - сталася сутичка між націоналістами та поліцією.

За словами активістів, вони не змогли передати свої вимоги представникам влади особисто, тому вирішили поїхати до Черкас, де наразі перебуває Президент України Петро Порошенко.

У результаті сутички біля Адміністрації Президента України постраждало двоє поліцейських і нацгвардієць. Одного правоохоронця з хімічним опіком очей госпіталізували, іншим надано медичну допомогу на місці.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.