Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Виборча кампанія в Україні - ознака нашого часу

Вибори - 2019 5498 переглядів

Опубліковано - 15.04.2019 08:47 | Всі новини | Версія для друку

Виборча кампанія в Україні - ознака нашого часу
Виборча кампанія в Україні - ознака нашого часу
По всьому світові економічна стагнація, імміграція та інші виклики збурюють відразу до традиційної політики, і виборців все більше приваблюють кандидати , які пропонують “свіжі обличчя” та нові підходи, навіть (чи особливо, коли) кандидати є новачками, і їх плани дій - дуже розмиті.

Пише Лоренс Гаас, старший дослідник аналітичного центру American Foreign Policy Council в своїй колонці для американського видання The Hill.

В цьому плані, президентська кампанія в Україні характерна для сучасної світової політики, переконаний аналітик.

Гаас називає вибір між Порошенком та Зеленським - битвою між старим та новим, вибором між стабільністю та "підкиданням монетки".

Навіть коли населення не змінює лідерів, але їм набридає поточний стан речей, вони можуть примусити до змін навіть в найтрадиційніших країнах, можливо, не повністю розуміючи наслідки. Гаас проводить паралель з "Брекзитом", який підтримали виборці, але прем’єр-міністр країни все ще не може знайти підходу до "Брекзиту", який би не спричинив економічної кризи в Британії.

Українські вибори - це також і битва між надією та страхом, переконаний дослідник, наголошуючи, що Порошенко намагається вселити страх перед тим, що Зеленський може принести країні і закликає патріотів до мобілізації, зауважує Гаас.

Залишається питання, чи зможе новий лідер запевнити Захід і провести ефективні кроки з подолання корупції, підвищення життєвих стандартів та стримування Росії, наголошує дослідник.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори - 2019»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.