Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Скандальна кнопка”. У приміщенні Верховної Ради провели обшуки

Скандал 5933 перегляди

Опубліковано - 27.08.2019 16:19 | Всі новини | Версія для друку

Голосування з сенсорною кнопкою: зайняті обидві нардепівські руки
Голосування з сенсорною кнопкою: зайняті обидві нардепівські руки
Спікер парламенту Андрій Парубій повідомив про блокування силовиками процесу запуску сенсорної кнопки для голосування.

У приміщенні Верховної Ради правоохоронці здійснювали слідчі дії в рамках розслідування кримінального провадження про використання несертифікованої продукції під час обслуговування системи "Рада". Про це у вівторок, 27 серпня, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на свої джерела в правоохоронних органах.

За інформацією агенції, обшуки в центрі управління системи "Рада" відбувались не тільки 27 серпня, а й 23 серпня. При цьому повідомляється, що провадження розслідує Державне бюро розслідувань (ДБР), а СБУ здійснює оперативний супровід.

Раніше у вівторок голова Верховної Ради VIII скликання Андрій Парубій заявив про блокування силовиками процесу запуску сенсорної кнопки для голосування. "За 10 хвилин до того, як мало розпочатися загальне тестування, коли 450 працівників Верховної Ради готові були зайти до зали і провести це тестування, до приміщення Верховної Ради без запрошення, без офіційного попередження, без рішення суду зайшли 12 слідчих, працівників Служби безпеки України та Державного бюро розслідувань", - заявив Парубій.

Він додав, що правоохоронці зайшли в комп’ютерний центр і повідомили про проведення слідчих дій. При цьому вони заблокували роботу комп’ютерного центру і дали вказівки силовим підрозділам не впускати нікого з представників апарату в зал.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.