Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У російських окупантів процвітає клептоманія

Війна з Росією (АТО) 2506 переглядів

Опубліковано - 3.03.2020 21:47 | Всі новини | Версія для друку

У російських окупантів процвітає клептоманія
У російських окупантів процвітає клептоманія
За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російське окупаційне командування розпочало масштабну перевірку стану фінансово-економічної діяльності на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Про це, під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил, повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України.

Зокрема, у лютому ц.р. комісією Південного військового округу ЗС РФ вже були виявлені численні факти розкрадання коштів, виділених на спорудження військових об’єктів та обладнання бойових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Разом з тим, передбачається, що усунення всіх недоліків з обладнання бойових позицій буде здійснюватись за рахунок збору грошей з рядового особового складу передових підрозділів окупаційних військ, а не винних у розкраданні коштів російських кадрових офіцерів, які по ротації виїхали до Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.