Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Правозахисники розповіли про ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО

Війна з Росією (АТО) 2354 перегляди

Опубліковано - 16.03.2020 14:06 | Всі новини | Версія для друку

Правозахисники розповіли про ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО
Правозахисники розповіли про ситуацію з коронавірусом в ОРДЛО
Ніякої протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19 на території ОРДЛО не ведуть.

Про це, з посиланням на «Східну правозахисну групу» (СПГ), повідомляє на своїй сторінці в Facebook представник уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Луганській і Донецькій областях Павло Лисянський.

«На сьогодні школи, дитячі садки, університети та установи працюють у штатному режимі. В ОРДО 15.03.2020 року пройшли масові акції: м. Донецьк - фестиваль-конкурс творчості «Шире-круг»; парад, присвячений ветеранам Великої Вітчизняної війни; м. Ясинувата - парад, присвячений ветеранам Великої Вітчизняної війни», - повідомив Лисянський.

На території ОРДЛО діє наказ ватажків «ЛНР» і «ДНР» по протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19, з якого випливає, що особи, які прибули з-за кордону мають забезпечити собі самоізоляцію на 14 днів удома. Після прибуття в ОРДЛО повідомити на гарячу лінію Міністерства охорони здоров’я в якій країні перебувала людина. Заборонено в’їзд на територію ОРДЛО особам із температурою і без «прописки» в ОРДЛО.

«Також, за нашою інформацією, в ОРЛО людей із симптомами на коронавірус доправляли до корпусу Луганської обласної лікарні, але після трьох днів госпіталізації відправили всіх додому. Медичні працівники ОРДЛО з міст Стаханов, Дебальцеве, Зоринськ, Перевальськ, Шахтарськ, Торез, Вуглегірськ повідомляють, що в медустановах цих міст абсолютно не підготовлені до протидії коронавірусу, медикаментів немає, медичні маски та рукавички в дефіциті», - цитує Лисянський Східну правозахисну групу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.