Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


НАТО ухвалить додаткові заходи підтримки України

Світ навколо нас 2677 переглядів

Опубліковано - 1.04.2020 20:46 | Всі новини | Версія для друку

НАТО ухвалить додаткові заходи підтримки України
НАТО ухвалить додаткові заходи підтримки України
Генсек НАТО Єнс Столтенберг анонсував схвалення міністрами Альянсу нового пакету підтримки України та Грузії. Йдеться про додаткові заходи, зокрема навчання у регіоні Чорного моря.

НАТО планує посилити політичну та практичну підтримку України. Про це заявив генеральний секретар Альянсу Єнс Столтенберг у середу, 1 квітня, анонсуючи відеоконференцію міністрів закордонних справ країн НАТО, заплановану на наступний день.

"Я очікую, що міністри погодять новий пакет підтримки Грузії та України, аби ще більше посилити наше партнерство, включно з навчаннями у регіоні Чорного моря, який є стратегічно важливим для НАТО", - заявив Столтенберг, повідомляє кореспондент DW.

Генсек НАТО уточнив, що йдеться про додаткові заходи до того пакету підтримки, який Альянс уже надає Україні та Грузії. "Йдеться про навчання, про участь у різних програмах, тренування та навчальних програмах, які надаються НАТО. Це показує, що ми крок за кроком робимо більше разом та крок за кроком НАТО надає більше допомоги та підтримки", - зазначив Столтенберг, говорячи про допомогу Грузії.

Планувалося, що на початку квітня міністри закордонних справ країн НАТО зберуться на дводенне засідання в Брюсселі. Утім, через пандемію коронавірусу, замість цього пройде одна відеоконференція захищеними каналами зв’язку після обіду 2 квітня. Це - вперше за понад 70-річну історію НАТО, коли засідання міністрів проведуть не за фізичної присутності учасників, а віртуально. Реакція на кризу, спричинену коронавірусом, буде головною темою відеоконференції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.