Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У МЗС Німеччини призначили спецпредставника з питань України

Світ навколо нас 2802 перегляди

Опубліковано - 4.06.2020 12:46 | Всі новини | Версія для друку

У МЗС Німеччини призначили спецпредставника з питань України
У МЗС Німеччини призначили спецпредставника з питань України
Спецпредставником з питань України став Жан-П’єр Фрьолі, повідомили в МЗС ФРН. На його призначення вже відреагували німецькі та українські дипломати.

Спецпредставником з питань України у міністерстві закордонних справ Німеччини став Жан-П’єр Фрьолі (Jean Pierre Froehly). Про це ввечері у середу, 3 червня, повідомив уповноважений МЗС ФРН з питань Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії Міхаель Зіберт (Michael Siebert) у соціальній мережі Twitter.

Зіберт побажав успіхів Фрьолі у складній, але водночас цікавій роботі на посаді.

На це призначення відреагували в посольстві Німеччини в Україні. "Ласкаво просимо в команду, Жане-П’єре Фрьолі! Ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Вами і сподіваємося незабаром вітати Вас в Києві!", - йдеться у дописі посольства у Twitter.

Посол України в Німеччині Андрій Мельник також привітав це призначення. У дописі в Twitter він побажав Фрьолі успіхів "у дальшому зміцненні українсько-німецького партнерства, яке щодня набуває рис стратегічного", а також висловив сподівання "на тісну і довірливу взаємодію".

Нагадаємо, 2 червня українська урядова делегація відвідала Берлін, де провела зустрічі з міністром закордонних справ ФРН Гайко Маасом (Heiko Maas) та міністеркою оборони ФРН Аннеґрет Крамп-Карренбауер (Annegret Kramp-Karrenbauer).

Українська делегація стала першою іноземною делегацією, що побувала в МЗС ФРН з часу запровадження карантинних обмежень через пандемію коронавірусу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.