Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Україна закликає світ посилити тиск на Росію через її порушення у кіберпросторі

Війна з Росією (АТО) 921 перегляд

Опубліковано - 21.10.2020 16:10 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Україна закликає світ посилити тиск на Росію через її порушення у кіберпросторі
Кібервійна. Україна закликає світ посилити тиск на Росію через її порушення у кіберпросторі
Україна повністю довіряє оприлюдненим США результатам розслідування та звинуваченням співробітників російського ГРУ у скоєнні низки кібератак і закликає світ посилювати тиск на Російську Федерацію задля припинення систематичного порушення нею міжнародного права.

Про це йдеться у коментарі Міністерства закордонних справ у зв’язку із заявою державного секретаря США щодо висунення звинувачень посадовцям ГРУ РФ у кіберзлочинах.

"Україна повністю довіряє оприлюдненим Міністерством юстиції США результатам розслідування та звинуваченням шести співробітникам російського Головного управління Генерального штабу Збройних сил РФ у скоєнні низки кібератак по всьому світу, зокрема в Україні, США, Франції, Грузії та Південній Кореї", - підкреслили в МЗС.

Також Україна підтримує заяву державного секретаря США Майка Помпео щодо необхідності суворого засудження триваючої підривної, деструктивної та дестабілізуючої діяльності РФ у кіберпросторі.

В українському МЗС наголошують, що така діяльність демонструє повну неповагу до громадської безпеки та міжнародної стабільності. У МЗС запевнили, що Україна підтверджує свою тверду позицію, що норми та принципи міжнародного права в повній мірі застосовуються й до поведінки держав у кібернетичному просторі, а відповідальні за кібератаки мають бути притягнені до відповідальності.

"Звертаємось до міжнародної спільноти із закликом продовжити скоординований тиск на РФ з метою припинення систематичного порушення з її боку норм та принципів міжнародного права, зокрема у використанні кіберінструментів із зловмисною метою, що загрожує безпеці глобального кіберпростору", - закликали в міністерстві.

Як повідомлялося раніше, у США висунули офіційні обвинувачення шістьом офіцерам ГРУ Росії через причетність до організації міжнародних хакерських атак, у тому числі проти України, а також поширення небезпечних вірусних програм, що спричинили мільярдні збитки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.