Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Представниця США у Києві пояснила, які виклики має подолати Україна

Політика 1059 переглядів

Опубліковано - 20.11.2020 21:42 | Всі новини | Версія для друку

Крістіна Квін вважає, що «деякі групи особливих інтересів» в Україні приєднуються до Росії у поширенні антизахідних наративів
Крістіна Квін вважає, що «деякі групи особливих інтересів» в Україні приєднуються до Росії у поширенні антизахідних наративів
Тимчасова повірена у справах США в Україні Крістіна Квін вважає, що Україна має подолати не лише зовнішні, а й внутрішні виклики, щоб продовжити повну євроатлантичну інтеграцію.

Про це Крістіна Квін вказала у статті, опублікованій 20 листопада на сайті видання «Українська правда».

«Зовні Україна бореться з російською агресією на кількох фронтах, включаючи російську окупацію та спробу анексії Криму, керований Росією конфлікт на Донбасі, а також кібератаки й дезінформацію, що поширюються як з російської території, так і за допомогою українських поплічників Росії – деякі з яких засідають сьогодні у Верховній Раді. Але не всі виклики для України – зовнішні. Удома боротьба з корупцією та групами особливих інтересів так само важливі й життєво необхідні, щоби протистояти поширенню неправдивої інформації, націленої на послаблення України та затьмарення її євроатлантичних перспектив», – написала Крістіна Квін у статті.

Вона також заявила, що в Україні «деякі групи особливих інтересів приєднуються до Росії та російських поплічників у поширенні антизахідних наративів, особливо за допомогою своїх медіахолдингів та соціальних медіа».

«Одним із таких наративів, що поширювався цими голосами протягом останнього року, є твердження, що західні партнери намагаються здійснювати «зовнішнє управління» внутрішніми справами України. Цей наратив – особливо нечесний, оскільки перевертає реальність догори дриґом. Допомога й підтримка західних партнерів надаються на прохання України – на підтримку заявлених цілей українського уряду та українського народу. Вони цілком прозорі», – наголошує Крістіна Квін.

На її думку, саме «певні групи особливих інтересів» є тими, хто намагається здійснювати «зовнішнє управління» Україною.

«Вести одночасно дві війни – проти російської агресії та проти груп особливих інтересів, які хочуть зберегти українське багатство тільки для себе, – надзвичайно складно. Однак Сполучені Штати віддані продовженню нашої роботи з президентом Зеленським, Верховною Радою, незалежними інституціями та громадянським суспільством для досягнення мети, конституційно закріпленої самою Україною, – повної євроатлантичної інтеграції», – зазначила Тимчасова повірена у справах США в Україні.

Крістіна Квін стала тимчасовою повіреною в справах США в Україні на початку поточного року.

США на офіційному рівні систематично заявляють про підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, засуджуючи дії Росії через окупацію Криму і підтримку бойовиків на Донбасі, попри те, що Кремль заперечує будь-які незаконні дії. Крім того, США наполягають на тому, що Україна на своєму шляху до євроатлантичної інтеграції має здійснювати реформи і боротися з корупцією. Влада періодично запевняє Захід, що здійснює такі кроки.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.