Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сергія Стерненка засудили до семи років ув’язнення

Пістолетне право Регіон: Одеська область 3239 переглядів

Опубліковано - 23.02.2021 16:51 | Всі новини | Версія для друку

Сергія Стерненка засудили до семи років ув’язнення
Сергія Стерненка засудили до семи років ув’язнення
Суд в Одесі ув’язнив активіста Сергія Стерненка на сім років та три місяці у справі про викрадення людини.

Приморський районний суд Одеси у вівторок, 23 лютого, ухвалив рішення про ув’язнення колишнього лідера одеського відділення "Правого сектору" Сергія Стерненка на сім років та три місяці. Суд визнав його винним у викраденні депутата Лиманської селищної ради Сергія Щербича, передає агенція "Інтерфакс-Україна".

"Стерненка визнано винним (...) у незаконному позбавленні волі (...) із застосуванням зброї протягом тривалого часу (...) з метою заволодіння чужим майном", - йдеться у вироку. Як заявив Стерненко, він подасть апеляцію на це рішення суду.

"7 років та 3 місяці позбавлення волі з конфіскацією половини майна", - написав сам Стерненко у соцмережі Facebook. Він додав, що суд постановив взяти його під варту прямо в залі засідань і помістити в слідчий ізолятор. "Нам дають СІЗО із взяттям під варту в залі суду", - зазначив Стерненко.

Нагадаємо, 11 червня 2020 року Стерненка викликали на допит до Служби безпеки України, де йому повідомили про підозру в умисному вбивстві та незаконному носінні холодної зброї. Йдеться про події 2018 року в Одесі, коли на нього було скоєно напад. Один із нападників помер. За версією слідства, дії Стерненка були не лише самообороною, бо він наздогнав одного з нападників і смертельно ранив.

15 червня 2020 року Шевченківський районний суд Одеси обрав Стерненку запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном на 60 діб. 18 грудня 2020 року суд відправив активіста під нічний домашній арешт. Пізніше Стерненку також висунули обвинувачення у викраденні депутата Комінтернівської районної ради Одеської області Сергія Щербича. Прокурори вимагали засудити активіста до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.