Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міноборони Росії заявило про повернення військ з навчань у Криму

Імперія «Совок» Регіон: Автономна республіка Крим 1738 переглядів

Опубліковано - 23.04.2021 20:09 | Всі новини | Версія для друку

Міноборони Росії заявило про повернення військ з навчань у Криму
Міноборони Росії заявило про повернення військ з навчань у Криму
У міністерстві оброни РФ стверджують, що підрозділи, які брали участь у навчаннях в анексованому Криму, почали повертатися у пункти постійної дислокації.

Російські військові, які брали участь "у заходах раптової перевірки" в анексованому Криму, почали повертатися у пункти постійної дислокації. Про це вранці у п’ятницю, 23 квітня, повідомили у міністерстві оборони Росії.

"У даний час військові підрозділи та з’єднання здійснюють марші на узбережжя, залізничні станції та аеродроми, де проводять завантаження на десантні кораблі, залізничні платформи та літаки військово-транспортної авіації", - стверджують у російському оборонному відомстві.

У міністерстві також додали, що підрозділи морської піхоти, техніки і озброєння Каспійської флотилії і Чорноморського флоту вже завантажено на великі десантні кораблі.

"Морським піхотинцям належить здійснити перекидання у пункти постійної дислокації комбінованим способом - морським транспортом, залізничним транспортом та здійсненням маршів", - пояснили у міністерстві оборони Росії.

Крим залишають війська хімічного захисту Південного військового округу (ПВО) РФ і техніка та озброєння бригади управління загальновійськового об’єднання ПВО.

Шойгу оголосив про завершення навчань

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу доручив з 23 квітня почати відводити російські війська, які передислокували до кордонів з Україною і до анексованого РФ Криму. Він наказав до 1 травня повернути до місць постійної дислокації підрозділи, які задіяли, як кажуть у РФ, в "навчаннях на півдні Росії".

"Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв’язку з цим мною ухвалено рішення завершити заходи з перевірки в Південному та Західному військових округах", - сказав Шойгу на нараді про підсумки дій військ.

За даними міністерства оборони РФ, у цих навчаннях взяли участь понад 10 тисяч військовослужбовців, 1,2 тисячі одиниць озброєння і військової техніки, понад 40 бойових кораблів і 20 суден забезпечення.

У США "уважно спостерігають" за російською армією

Речник Державного департаменту США Нед Прайс напередодні ввечері прокоментував слова Шойгу. Він зазначив, що у Вашингтоні добре знають про плани відведення військ, але чекають, допоки це насправді відбудеться.

"Ми почули слова. Я думаю, що ми спостерігатимемо за діями, - пояснив Прайс - Наскільки ми знаємо, це поки залишається оголошенням. Ось чому ми продовжуватимемо стежити дуже уважно".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.