Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


До Білорусі продовжують прибувати російські військові і техніка

Війна з Росією (АТО) 1207 переглядів

Опубліковано - 24.01.2022 08:54 | Всі новини | Версія для друку

До Білорусі продовжують прибувати російські військові і техніка
До Білорусі продовжують прибувати російські військові і техніка
Бойова авіація РФ та зенітно-ракетні комплекси С-400 ніби візьмуть участь у навчаннях, що відбудуться у Білорусі з 10 по 20 лютого. Скупчення російських військ однак відбувається і поблизу західних кордонів України.

До Білорусі прибули два дивізіони зенітно-ракетних комплексів С-400, повідомили у неділю, 23 січня, у білоруській агенції "Ваяр". До цього заступник міністра оборони РФ Олександр Фомін повідомив про плани направити на маневри зенітний ракетно-гарматний дивізіон "Панцир-С".

Днем раніше міністерство оборони РФ повідомляло, що російські багатоцільові винищувачі Су-35 також вилетіли до Білорусі для участі у спільних навчаннях "Союзна рішучість-2022".

"Після прибуття до місць виконання навчальних завдань російські військові заступлять на навчальне бойове чергування з протиповітряної оборони (ППО) у складі Єдиної регіональної системи ППО Білорусі та Росії", - зазначили у військовому відомстві РФ, цитує агенція "Інтерфакс".

Раніше повідомлялось, що навчання відбудуться з 10 по 20 лютого, їхньою метою названо відпрацювання завдань запобігання та відсічі зовнішньої агресії, а також протидія тероризму. До цієї дати проводитиметься раптова перевірка боєготовності - тобто передислокація та створення угруповань військ. На території Білорусі буде задіяно п’ять полігонів та чотири військових аеродроми.

Правитель Білорусі Олександр Лукашенко, обговорюючи плани майбутніх навчань, заявляв, що біля кордонів Білорусі нібито відбувається нарощування військового контингенту України та зосередження "підрозділів Національної гвардії з націоналістів-радикалів, що ще дужче, ніж натовські військовослужбовці". Служба безпеки України відразу ж відреагувала на цю заяву, назвавши її "маніпулятивною та провокативною".

Нагадаємо, російські війська нарощуються також поблизу західних кордонів України та в Криму. Для Києва і Заходу це свідчить про загрозу ймовірного вторгнення РФ до України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.