Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На дострокових українських виборах журналісти зароблять більше політконсультантів

Медіа 9098 переглядів

Опубліковано - 23.06.2007 00:53 | Всі новини | Версія для друку

На дострокових українських виборах журналісти зароблять більше політконсультантів
На дострокових українських виборах журналісти зароблять більше політконсультантів
З 1 липня провідні журналісти багатьох українських Інтернет-видань за наполяганням керівництва підуть у відпустки, щоб набратися сил перед позачерговою виборчою кампанією. Судячи з того, що керівництво відправляє репортерів у відпустку до 30 липня, можна припустити, що політичні сили України планують вести основну агітаційну кампанію всього два місяці.

Як стало відомо «Новому Регіону», в деяких редакціях вже пообіцяли з початком кампанії підняти зарплату репортерам на 50%, втім, заздалегідь попередивши про прийдешню «жарку пору». В той же час, політтехнологи, що з'їжджаються до Києва, скаржаться, що штаби партій оголосили безпрецедентно низькі тарифи на оплату роботи політконсультантів на дострокових виборах: так, кажуть, що штаб одного з найбільших блоків готовий платити технологам не більше 1200 доларів.

Таким чином, не виключено, що на майбутніх українських виборах журналісти вперше зароблять більше чим рядові політконсультанти. Можливо, це пов'язано з тим, що в умовах короткої кампанії штаби роблять ставку на медійний ресурс.

Недовгий термін виборчої кампанії (всього два місяці - серпень і вересень) один з помічників депутата від Партії Регіонів пояснює тим, що жодна з політичних сил не бажає стартувати першою і ризикувати витратити гроші даремно. Тим часом, за словами помічника народного обранця, не виключено, що вже в найближчий час почнуть активно «піаритися» окремі депутати тієї або іншої партії.

У числі таких називають і соціаліста Василя Волгу, який, кажуть, хотів би потрапити в списки Партії Регіонів і не дуже вірить в прохід в Раду власної партії. У Соцпартії кажуть, що Волга, виступаючий з різкими проросійськими заявами в ЗМІ, деколи дратує партійне керівництво, оскільки електорат соціалістів - не Схід, а Центр України. Втім, можливе загострення конфлікту з керівництвом партії Волга може використовувати як привід для виходу із СПУ і переходу до «біло-синіх».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.