Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Херсонщина потерпає від бюджетних забавок Азарова

Зона економічного дива 10440 переглядів

Опубліковано - 17.07.2007 19:29 | Всі новини | Версія для друку

Херсонщина потерпає від бюджетних забавок Азарова
Херсонщина потерпає від бюджетних забавок Азарова
Гроші із дербюджету на фінансування соціальних потреб Херсонщини Мінфін Азарова надіслав під кінець року, коли будувати можна, але неякісно. Відтак - гроші повернули. А цього року - коло повторюється...

“Херсонщина – регіон дотаційний, і для вирішення багатьох соціальних проблем йому потрібна фінансова допомога зі столиці, - зауважив губернатор Борис Сіленков, коментуючи соціальну політику уряду Януковича, - У державному бюджеті такі пункти незмінно закладаються, після чого депутати від Партії регіонів «вішають локшину» про увагу влади до нестатків виборців. Але проходить час, а пункти держбюджету чомусь не трансформуються в грошові перерахування Держказначейству, тендери та підряди”.

“На реалізацію соціальних програм області в держбюджеті-2007 заклали 147 мільйонів гривень. Але вже сьомий місяць року йде, а реально вони профінансовані усього на двадцять відсотків. Через це зупинено прокладку водоводу в Іванівському районі, який потрібний жителям 34 сіл, як повітря – там люди живуть без питної води. Припинилося будівництво двох лікарень у Бериславському районі та інших соціальних об'єктів, - заявив губернатор. - Гроші обіцяють перерахувати до жовтня, але ж потім ще потрібно буде час для організації тендерів на їхнє освоєння. І хто буде класти в морози бетон або копати траншеї в промерзлій землі?”

“Подібні “трюки” з бюджетним фінансуванням «глибинки» віце-прем'єр Азаров виконує не вперше, - зазначив Сіленков, - Приміром, торік уряд перерахував 20 мільйонів гривень на зміцнення зруйнованого морем узбережжя в селищі Лазурне. Уся сума надійшла не на початку бюджетного року, а вже в грудні, коли будь-які роботи на березі вести через шторми фізично неможливо. Тому через два тижні гроші повернулися в Київ. І не виключено, що про використання однієї і тієї ж суми відзвітувалися двічі”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Зона економічного дива»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.