Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Шторм у Азовському і Чорному морі. Біля Тузли знайшли тіла російських моряків

Стихія 9065 переглядів

Опубліковано - 12.11.2007 13:51 | Всі новини | Версія для друку

Шторм у Азовському і Чорному морі. Біля Тузли знайшли тіла російських моряків
Шторм у Азовському і Чорному морі. Біля Тузли знайшли тіла російських моряків
Сьогодні в кілометрі від острова Тузла (на території Краснодарського краю Російської Федерації) виявили тіла трьох чоловіків. Ймовірно, це моряки з одного із затонулих напередодні суховантажних суден.

"Поки що імена загиблих не встановлені, імовірно, це можуть бути моряки із затонулого в порту "Кавказ" сухогруза "Нахічевань", - повідомив представник прес-служби Південного регіонального центру МНС Росії.

Пошуки ще п'ятьох моряків, місцезнаходження яких поки не встановлене, тривають.

Наразі в лікарнях м. Тамань Краснодарського краю готують місця для членів екіпажа інших кораблів, постраждалих в результаті сильного шторму в Азовському і Чорному морях. На місце прибувають психологи, які працюватимуть з родичами загиблих і постраждалих моряків.

Трохи згодом Головне управління МНС Росії у Краснодарському краї підтвердило загибель трьох членів екіпажу затонулого суховантажу “Нахічевань”.

До цього часу невідома доля багатьох моряків, які знаходилися на борту кораблів, що зазнали аварії в Керченській протоці і Чорному морі. За останніми даним, безвісти пропало 20 людей.

"Ми підтверджуємо, що троє моряків із затонулого суховантажу загинули, їхні тіла виявлені за кілометр від острова Тузла", - повідомив представник прес-служби управління МНС Росії, додавши, що пошуки інших членів екіпажу суховантажу продовжуються.

З 11 членів екіпажу “Нахічевані ”буксирові “Нептунія” Керченського порту вдалося врятувати трьох людей, ще троє уже загинули, доля ще 5 моряків поки невідома.

У той же час, з 17 членів екіпажу “Хаш Ізмаїл” врятовані двоє, пошук ще 15 членів екіпажу веде буксир “Сапфір” Севастопольського порту.

Як повідомили в прес-службі Південного регіонального центру МНС Росії, у даний час у лікарнях міста Тамань Краснодарського краю готують місця для членів екіпажу інших кораблів, що зазнали аварії в результаті сильного шторму в Азовському і Чорному морях. На місце прибувають психологи, що будуть працювати з родичами загиблих і постраждалих моряків.

Як повідомлялося раніше, що в неділю через шторм у Керченській протоці зазнали аварії танкер “Волганєфть-139”, суховантажі “Вольногорськ,” “Нахічевань” і “Ковель”, а також “Хаш Ізмаїл”. До того ж сіли на мілину буксир “МБ 1224” і теплохід, у якого обірвався якірний ланцюг.

Шторм у неділю став причиною безпрецедентної надзвичайної події в Азовському і Чорному морях.

У лікарнях, станом на ранок 12 листопада, знаходяться 27 членів екіпажу суден, що постраждали через катастрофу в Керченській протоці, повідомили в МНС РФ. 11 листопада в Азовському і Чорному морях зазнали аварії 11 суден, більшість із яких відносяться до класу “Ріка-море”.

Наразі створені слідчі комісії у Росії та Україні, які встановлять, що стало причиною такої масової загибелі суден, оскільки шторм 6-7 баллів не є критичним для мореплавства і зазвичай дуже рідко спричиняє загибель суден і людей.

За матеріалами російських та українських інформагенцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Стихія»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.