Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Москві попустило. Відтермінування ПДЧ для України подають як перемогу

Імперія «Совок» 10648 переглядів

Опубліковано - 3.04.2008 16:39 | Всі новини | Версія для друку

У Москві попустило. Відтермінування ПДЧ для України подають як перемогу
У Москві попустило. Відтермінування ПДЧ для України подають як перемогу
Глава міжнародного комітету Державної Думи Костянтин Косачев виразив задоволення у зв’язку з рішенням Бухарестського самміту поки не надавати План дій щодо членства (ПДЧ) в НАТО Україні і Грузії.

«Те, що сьогодні не прийняте це рішення, свідчить про те, що в НАТО зберігаються здорові сили, які в змозі дати тверезі оцінки важливості контактів між альянсом і Росією», – сказав Косачев.

Російський парламентарій підкреслив, що «той факт, що Німеччина, Франція і ряд інших європейських держав, на відміну від США, виступили проти поспішності в наданні ПДЧ Україні і Грузії, свідчить про їх відповідальність і готовність підтвердити важливість збереження нормальних контактів з Росією

Як повідомлялося раніше, сьогодні стало відомо, що розгляд питання про приєднання України і Грузії до ПДЧ перенесено на грудень цього року.

Втім, заперечень, як таких, проти приєднання до ПДЧ України - ніхто із членів Альянсу не висловлював, як і того, що зазначене відтермінування пов'язане із позицією Росії.

Нагадаємо, що аналогічна істерія у Москві спостерегалася під час вступу до НАТО країн Балтії, однак, тоді репетуванням із Москви ніхто не переймався.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.