Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко піде на круглий стіл, щоб викрити Мороза, який відроджує кучмізм

Політика 9829 переглядів

Опубліковано - 26.07.2006 21:24 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко піде на круглий стіл, щоб викрити Мороза, який відроджує кучмізм
Тимошенко піде на круглий стіл, щоб викрити Мороза, який відроджує кучмізм
Лідер Юлія Тимошенко готова прийти на круглий стіл за участю президента України, представників парламенту та громадськості, якщо її запросять.

"Я прийду на цей круглий стіл на запрошення президента", - сказала Тимошенко в ефірі каналу "1+1".

За словами лідера БЮТ, вона візьме участь у цьому заході лише задля того, щоб повідомити громадськості та президенту про виявлені її блоком факти корупції серед депутатів.

"Сьогодні я отримала довідку, що депутати, зокрема від Партії регіонів, КПУ та СПУ вже розподіляють між собою квартири, пільги в комітетах", - повідомила вона.

"Я знаю, що Мороз виділив собі у кошторисі 2,5 мільйони на м'які меблі. Я не знаю, що це мають бути за меблі", - сказала Тимошенко, зазначивши, що в неї це викликає "відчуття дежа-вю часів Кучми".

Окрім того Тимошенко вкотре наголосила, що у президента є підстави розпустити Верховну Раду, а суспільство готове до подібного кроку Ющенка.

"Попри те, що люди втомилися від політиків, я знаю, що 75% населення підтримує ідею дострокових виборів", - сказала лідер БЮТ.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.