Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Приємна новина. Інтернет-товариство зростає

Технології 5964 перегляди

Опубліковано - 24.10.2008 13:03 | Всі новини | Версія для друку

Приємна новина. Інтернет-товариство зростає
Приємна новина. Інтернет-товариство зростає
Чисельність інтернет-аудиторії в Україні становить 9,6 млн. користувачів.

Про це повідомила прес-служба Держдепартаменту з питань зв`язку (Держзв’язку) з посиланням на заступника міністра транспорту і зв`язку - директора Держзв’язку Олега Проживальського.

За його даними, «чисельність інтернет-аудиторії в Україні на 1 жовтня 2008 року становить 9,6 млн. осіб».

При цьому простежується тенденція нерівномірного розподілу користувачів мережі по регіонах. Так, позицію лідера (60% загальної інтернет-аудиторії в Україні) займає Київ. Далі - з сумарною часткою в 29,91% від загальної інтернет-аудиторії - Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів, Крим і Запоріжжя. Найменша активність користувачів зафіксована в Житомирській (0,18%), Волинській (0,15%) і Чернівецькій (0,20%) областях. На інші регіони припадає 9,53% користувачів.

Як зазначив Проживальський, сегмент ринку послуг комп'ютерного зв'язку є одним з найдинамічніших серед інших сегментів телекомунікаційних послуг. За його словами, «послуги з надання широкосмугового доступу до Інтернет разом із цифровим телебаченням визнані експертами найперспективнішими, у тому числі і с точки зору зростання доходів для українського ринку послуг зв'язку».

На комп'ютерний зв'язок за підсумками дев'яти місяців, за даними Держкомстату, припало 5% від загальних доходів галузі, або майже 1,7 млрд. грн.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.