Аратта - На головну

20 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попри кризу, Інтернет-аудиторія України зростає

Технології 10712 переглядів

Опубліковано - 7.11.2008 15:01 | Всі новини | Версія для друку

Попри кризу, Інтернет-аудиторія України зростає
Попри кризу, Інтернет-аудиторія України зростає
Компанія Sputnіkmedіa.net і найбільший український портал bіgmіr)net опублікували глобальну статистику відвідуваності українського Інтернету за жовтень 2008 року. Чисельність українських користувачів Інтернету продовжує зростати.

У порівнянні з вересневими даними, у жовтні відбулося значне зростання чисельності користувачів українського Інтернету - на 6,04% і склало 10 164 517 унікальних користувачів за місяць. Дана тенденція цілком закономірна, оскільки з настанням холодів користувачі усе більше часу проводять вдома біля комп'ютерів.

Істотних змін у географічному розподілі користувачів не спостерігалося. Як і колись, лідирує київський регіон. Його частка склала 58,96% від загальної аудиторії, тоді як у житомирському й волинському регіонах як і раніше найменша активність, усього 0,21% і 0,17% відповідно, у чернівецькому регіоні 0,22%. Далі, у порядку зменшення, випливають такі великі регіони як: Одеса, Дніпропетровськ, Донецьк, Харків, Львів, Крим, Запоріжжя. Їхня сумарна частка становить 30,65%. На інші регіони припадає 9,79%.

Серед шукачів, з яких здійснювався перехід українською аудиторією на українські сайти, лідером був Google - перехід із цієї пошукової системи склав 72,74%. Далі йдуть Yandex (16,88%), ukr.net (2,35%), bіgmіr.net (2,04%) і Meta.ua (2,01%).

Найпопулярніші пошукові запити серед користувачів: погода, новини, гороскоп, робота й авторинок.

Найбільш використовуваною операційною системою серед українців залишається MS Wіndows XP, їй віддали перевагу 82,05% користувачів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.