Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Типово бюрократичне прозріння. У Кремлі помітили корупцію на Кавказі

Імперія «Совок» 6169 переглядів

Опубліковано - 12.11.2009 15:19 | Всі новини | Версія для друку

Типово бюрократичне прозріння. У Кремлі помітили корупцію на Кавказі
Типово бюрократичне прозріння. У Кремлі помітили корупцію на Кавказі
Президент Росії Дмитро Медведєв у четвер, 12 листопада, виступаючи з Посланням до Федеральних зборів, назвав безпрецедентним рівень корупції та клановості на Північному Кавказі.

"Скажемо відверто, рівень корупції, насильства, клановості в північнокавказьких республіках безпрецедентний", - зізнався голова Кремля.

На його думку, ситуація на Північному Кавказі не була б настільки гострою, якщо б соціально-економічний розвиток тут був би по-справжньому результативним.

"Очевидно, що витоки багатьох проблем, перш за все, в економічній відсталості і відсутності у більшості людей, які мешкають у цьому регіоні, нормальних життєвих перспектив ... Вирішенню соціально-економічних проблем громадян ми будемо приділяти першочергову увагу", - сказав Медведєв.

Він також заявив, що частина федеральних коштів, що виділяються республік Північного Кавказу - Чечні і Інгушетії - майже відкрито розкрадається чиновниками.

За словами Медведєва, у рамках двох федеральних цільових програм на розвиток півдня Росії Чеченській республіці було виділено понад 26 мільярдів рублів.

"До кінця року уряд має затвердити ще одну федеральну програму, мета якої - підтримати розвиток Республіки Інгушетія на період 2010-2016 роки з обсягом фінансування не менше 32 мільярдів рублів", - сказав він.

"Як бачимо, обсяг коштів, що виділяються для всього Північного Кавказу, значний, однак ефективність їх витрачання залишає бажати багато кращого. Більше того, частина коштів майже відкрито розкрадається чиновниками, і це в той час, коли безробіття і масова бідність досягли на Кавказі надзвичайних масштабів", - наголосив президент.

Медведєв у посланні до Федеральних зборів запропонував скоротити число часових поясів, а також відмовитися від переходу на зимовий і літній час.

Крім того, глава Кремля заявив, що Росія повинна отримати статус світової держави на новій основі і виступив за створення в країні аналога американської Силіконової долини.

Медведєв також пообіцяв підвищити якість держпослуг і сказав, що в 2010 році армія РФ отримає 11 космічних апаратів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.