Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЦВК підвела риску під реєстрацією кандидатів у Президенти

Вибори-2010 6557 переглядів

Опубліковано - 13.11.2009 18:29 | Всі новини | Версія для друку

ЦВК підвела риску під реєстрацією кандидатів у Президенти
ЦВК підвела риску під реєстрацією кандидатів у Президенти
Центральна виборча комісія завершила офіційну реєстрацію кандидатів на пост Президента України, зареєструвавши 18 кандидатів.

Зокрема, згідно з календарним планом, ЦВК завершує реєстрацію кандидатів у Президенти України 13 листопада - за 64 дні до дня голосування.

«Сьогодні завершується строк для реєстрації кандидатів на пост Президента України. Після спливу сьогоднішнього дня Центральна виборча комісія законом не наділена повноваженнями рішення реєстрації кандидатів… Ми можемо говорити про те, що 18 осіб - це те остаточне число, яке є за наслідками сьогоднішнього засідання», - сказав журналістам після засідання ЦВК заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Він наголосив, що у осіб, яким було відмовлено у реєстрації кандидатами на пост Президента України, залишається можливість звертатись до суду та оскаржувати рішення ЦВК, але це не вплине на рішення Центрвиборчкому.

Магера також повідомив, що до ЦВК загалом надійшло 67 заяв щодо реєстрації кандидатами на пост Президента України.

ЦВК зареєструвала 23 жовтня кандидатами у Президенти самовисуванця Олега Рябоконя, народного депутата України (блок НУ-НС) Анатолія Гриценка, депутата ВР (блок НУ-НС), лідера «Фронту змін» Арсенія Яценюка та лідера КПУ Петра Симоненка.

26 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом у Президенти голову ВР України Володимира ЛИТВИНА, а 27 жовтня – Сергія Тігіпка та народного депутата України (позафракційна) Інну Богословську.

28 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом у Президенти лідера Партії регіонів Віктора Януковича, а 29 жовтня – чинного Президента України Віктора Ющенка.

30 жовтня ЦВК зареєструвала народного депутата (блок НУ-НС), лідера Української народної партії Юрія Костенка та лідера Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока кандидатами у Президенти України.

31 жовтня ЦВК зареєструвала кандидатом у Президенти прем`єр-міністра України Юлію Тимошенко.

2 листопада було зареєстровано лідера партії «Вільних демократів» Михайла Бродського та депутата Київської міської ради Олександра Пабата.

6 листопада ЦВК зареєструвала кандидатами у Президенти лідера Соціалістичної партії Олександра МОРОЗА та громадянина Василя Протвсіх, який до 2 жовтня 2009 року носив прізвище Гуменюк.

10 листопада ЦВК зареєструвала кандидатом у Президенти лідера Народно-демократичної партії Людмилу Супрун, а 11 листопада – мера Ужгорода Сергія Ратушняка.

Згідно з календарним планом виборів Президента України, ЦВК почала приймати документи від кандидатів на реєстрацію з 20 жовтня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Сила уряду тримається на невігластві народу, і він знає це і тому завжди буде боротися проти просвітництва. Час нам зрозуміти це”
Лев Толстой

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.