Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Віктор Ющенко знайшов у НУ ідеологічні засади

Вибори-2010 6830 переглядів

Опубліковано - 25.11.2009 15:20 | Всі новини | Версія для друку

Президент Віктор Ющенко знайшов у НУ ідеологічні засади
Президент Віктор Ющенко знайшов у НУ ідеологічні засади
Кандидат в Президенти Віктор Ющенко, виступаючи на зустрічі з виборцями в Прилуках, заявив, що в Україні є одна політична сила, яка ґрунтується на ідеологічних засадах – це “Наша Україна”.

При цьому він зауважив, що такі політичні сили, як БЮТ чи ПР, не мають ідеології і фактично не відрізняються одна від одної, повідомляє прес-служба.

Ющенко наголосив: «Нас повинна об’єднувати ідея. Нам треба розбудовувати базову фундаментальну патріотичну політичну силу. Я кажу вам це як людина, яка причетна до формування демократичної сили, яка нікого не зрадила. Наші цінності, з якими я виступав як кандидат п’ять років тому, і з якими ми йшли на вибори ще 2002-го року, залишилися незмінними».

Замість післямови. Ми уважно вивчаємо програми усіх політичних партій. Проте, чіткої згадки про прихильність до певної політичної ідеології у документах НУ нам знайти так і не вдалося.

Як не вдалося хнайти чіткий ідеологічний фундамент у документах Партії регіонів.

Саме це, на наше переконання, й об'єднує ці два політико-технологічні проекти доби Кучми.

А щодо БЮТ, то ми можемо нагадати гаранту, що це - виборчий блок, який об'єднує декілька політичних партій з певними ідеологіями. Чи хтось буде стверджувати, що соціалістичної ідеології не існує, як і українського солідаризму?

Якось не солідно виходить, Вікторе Андрійовичу. Може б ви якось більш розгорнуто розповіли нам, виборцям про ідеологію партії, яку ви нині знову очолили?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.