Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович готує на вибори “каруселі з туристів”

Вибори-2010 5985 переглядів

Опубліковано - 17.12.2009 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Янукович готує на вибори “каруселі з туристів”
Янукович готує на вибори “каруселі з туристів”
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила, що домагатиметься скасування норми закону про вибори Президента України, яка дозволяє вносити виборців в виборчі списки в день виборів.

Про це вона заявила під час робочої поїздки у Чернігівській обл..

"Партія регіонів пропустила через цей закон право реєструвати виборців в день виборів... вони сподіваються, що зможуть організувати "туристів", які будуть голосувати на дільницях... Ми будемо боротися за те, щоб голосували тільки ті, хто включений до держреєстру виборців", - сказала вона.

Прем'єр додала, що не оскаржуватиме у суді постанову Центральної виборчої комісії України щодо запровадження нумерації кандидатів у Президенти у виборчому бюлетні. "Категорично оскаржувати не буду", - сказала вона.

Тимошенко додала, що немає нічого проти, що в виборчому бюлетені її прізвище буде стояти під номером 13.
Партія регіонів виступає проти заборони на внесення змін до списків виборців пізніше, ніж за 2 дні до голосування.

Про це журналістам заявив перший заступник голови фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Сьогодні БЮТ намагається всіляко провести свій законопроект про вибори Президента і нас це насторожує. Оскільки в цьому законопроекті нас дуже насторожує один пункт, яким передбачається за 2 дні до початку виборів припинити внесення змін до списків. При цьому у нас є відповідна інформація про те, що відомство Луценку дало команду паспортним столам внести до списків виборців сум'яття, тобто дані, які б не дозволяли людям у результаті прийти на виборчі ділянки і проголосувати... Робиться все, щоб закласти основи для визнання даних виборів взагалі недійсними, або скласти карту голосування на свою користь", - повідомив Єфремов.

Він в черговий раз підтвердив, що Партія регіонів вважає за можливе провести президентські вибори на основі чинного законодавства, яке передбачає можливість внесення змін до списків виборців в день голосування за рішенням територіальних виборчих комісій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.