Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі мріють про губернатора малоросії Януковича

Вибори-2010 5976 переглядів

Опубліковано - 25.12.2009 13:51 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі мріють про губернатора малоросії Януковича
У Кремлі мріють про губернатора малоросії Януковича
Правляча партія РФ “Єдіная Росія” не може не виділяти Віктора Януковича серед інших кандидатів у Президенти України.

Як повідомила прес-служба партії «Єдіная Росія», про це сказав депутат Держдуми РФ Константін Затулін, коментуючи заяви Президента Росії Дмітрія Медвєдєва про те, що в Росії немає своїх кандидатів у Президенти України.

«Заява Президента - офіційний підхід, який не може бути іншим. Рішення справді приймає український виборець. Але для нашої сторони логічно стежити за тим, щоб це рішення було чесним і не порушувало закон. Також очевидно, що через наш тісний зв`язок з Україною - і культурний, і людський - ми не можемо уникнути симпатій і антипатій. І з цієї точки зору в кожного є свій погляд на ситуацію в Україні», - сказав Затулін.

За його словами, Медвєдєвим була висловлена точка зору, що при нинішньому Президенті України і нинішньому курсі розвиток російсько-українських відносин неможливий. «Оскільки нинішній Президент України є кандидатом на наступних виборах, можна сказати, що ми зафіксували свою позицію по відношенню до одного з кандидатів і дали зрозуміти, що ми не можемо бути зацікавлені в повторному обранні Віктора Ющенка Президентом України», - сказав він.

«З іншого боку, знаючи, що в другий тур, найімовірніше, вийдуть Віктор Янукович і Юлія Тимошенко, на офіційному рівні не віддається перевага нікому. Але це не означає, що на партійному рівні ми не маємо права цього робити. В даному випадку я маю на увазі ту обставину, що ми, партія «Єдіная Росія», маємо свої відносини з Партією регіонів. Ми вважаємо, що Партія регіонів представляє здебільшого російськомовного виборця України, що живе на сході, півдні і в центрі країни. Це все люди, які симпатизують Росії і хочуть розвитку російсько-українських відносин. Розуміючи це, ми не можемо не виділяти Віктора Януковича в переліку кандидатів. Але це партійна позиція, а не позиція офіційна, державна», - додав член фракції "Єдіная Росія" в Держдумі.

Від “Аратти”: позиція Кремля, озвучена Затуліним, власне, не є чимось сенсаційним.

Навпаки, абсолютно нагадує 2004 рік, коли Путін двічі вітав Януковича з перемогою на виборах Президента.

Щоправда, український народ чомусь, з невідомих у Кремлі причин, вирішив інакше. І п'ять років, попри застосування на повну потужність газової зброї та інших агресивних ресурсів Москви, цілком пристойно обійшовся без московитських губернаторів.

А нині - ситуація інша. Невже панові Затуліну не відомо, що навіть ефесбешні маріонетки у Криму публічно посилають Януковича у відомому напрямку? Чи Кремлю традиційно наплювати на біомасу у вигляді російських патріотів та соотєчєствєніков?

А між тим, рускоязичниє українці АР Крим, об'єднані у "Рускоє єдінство", вважають обранця Кремля м'яко кажучи, аферистом, а його однопартійців - бандою. І, до речі, з цих причин категорично відмовляються підтримувати Януковича на виборах.

А це означає, що Віктору Федоровичу вже навряд чи вдасться повернути свій електорат на півдні України. Бо, очевидно, електорат таким перестає бути - починає думати самостійно, а не агітками від затуліних.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.