Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ефективний Лідер трансформує “Юліну тисячу” в традиційно-бюрократичну

Вибори-2010 6332 перегляди

Опубліковано - 29.12.2009 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Ефективний Лідер трансформує “Юліну тисячу” в традиційно-бюрократичну
Ефективний Лідер трансформує “Юліну тисячу” в традиційно-бюрократичну
Віктор Янукович планує повернути стару практику щодо “повернення” вкрадених заощаджень Ощадбанку СРСР - спочатку біднішим з найбідниших, тобто нікому.

Сьогодні, під час зустрічі з головами обласних громадських організацій ошуканих вкладників, Лідер Партії регіонів Віктор Янукович наголосив на можливості і необхідності повернення заощаджень українським громадянам.

Звертаючись до присутніх, він зазначив:

- Для мене це – одне з найважливіших питань. Я знаю, що сьогодні перш за все повернення вкладів потрібне людям бідним. Вони найбільше постраждали, і досі страждають від неповернення вкладів.

Тому для мене, як для людини, це - найважливіше, як для майбутнього президента – це принципово. Я вважаю, що держава, яка не повертає боргів людям, погано ставиться до людей.

Обов’язок держави – виконувати свої зобов’язання. Це моя принципова позиція. І я хочу, щоб ви це від мене почули і знали, що я до цього питання також буду ставитися принципово. По-перше – я ніколи не порушував своїх принципів у житті. Друге – я добре розумію, що через 5 років знову будуть президентські вибори і я не хочу перед вами стояти і пояснювати, чому я щось не зробив – чи не зміг, чи не здатний і так далі.

Я обов’язково це зроблю, і це питання закрию. І давайте не говорити про вибори. Ми сьогодні ведемо мову про конкретне питання – повернення заощаджень людям.

Що стосується виборів – ви люди вільні, ваша точка зору – це ваша точка зору. Вона належить вам, і як ви будете вирішувати, так і буде.

Замість післямови. Різниця між “Юліною тисячею” і концептом проФФесора, полягає в тому, що уряд реально почав повертати хоч по тисячі, але усім. А не вибірково. Хто і як буде визначати найбідніших? Зрозуміло чиновник, який за хабар чи відкат найбіднішим може зробити й мільйонера Януковича.

Чи не так? Хіба багато хто повернув свої вклади у Ощадбанка до того, як це почала робити Тимошенко? Отже, судячи з концепту Януковича, у разі його перемоги - навряд чи у народі з'явиться назва "тисяча Януковича".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.