Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко розсекретила майбутні махінації Лідера

Вибори-2010 5256 переглядів

Опубліковано - 20.01.2010 17:09 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко розсекретила майбутні махінації Лідера
Тимошенко розсекретила майбутні махінації Лідера
Кандидат на посаду Президента, прем`єр-міністр Юлія Тимошенко попереджає, що проти неї у другому турі буде використано технології для недопущення перемоги на виборах.

Про це Тимошенко заявила сьогодні на прес-конференції.

«Я хочу застерегти вас від того, що сьогодні Янукович і достатньо сильні штаби, які фінансуються олігархією, зараз мають ряд технологій для того, щоб не допустити перемоги кандидата від демократичних сил у другому турі», - стверджує Тимошенко.

Насамперед, за її даними, досягнуто домовленості з деякими псевдодемократами і псевдо патріотами, які заявлятимуть про те, що Тимошенко і Янукович практично нічим не відрізняються.

«Вони знайшли підходи, знайшли, як заплатити гроші деяким «демократам» і «патріотам» за те, що вони проголошуватимуть «істину», що Тимошенко і Янукович - це одне і те саме. Це проплачена технологія, запам`ятайте це. Я думаю, що якби ми були одне і те саме, то я не підтримувала б Віктора Андрійовича в 2004-му, в 2006-му, в 2007-му і 2008 роках. І не зробила б все, щоб Україна одержала шанс у 2004 році створити європейські правила, цінності і закони на своїй багатостраждальній землі», - сказала Тимошенко.

Тимошенко наголосила, що всі заяви про те, що не варто йти голосувати у другому турі, оскільки Тимошенко і Янукович - практично однакові кандидати, є результатом цієї технології, яка реалізується за гроші.

Друга технологія, за словами Тимошенко, полягає у тому, що порушуватимуться, зокрема у ЗМІ, теми з її біографії часів Леоніда Кучми. «Підніматимуть брудні сюжети часів репресій Кучми проти мене і моєї родини», - сказала Тимошенко. Вона наголосила, що це робитиметься для того, щоб принизити і дискредитувати її в очах виборців.

Третя технологія, яка, за інформацією Тимошенко, використовуватиметься проти неї, це буде технологія «фальшивої реклами». «Ця технологія неприкритої фальшивої брехні, яка вустами Януковича пропонуватиме золоті гори – великі пенсії, зарплати та інші блага для людей, яких вони дійсно зачекалися протягом 18 років», - сказала Тимошенко. Вона переконана, що ці обіцянки будуть фальшивими.

«Якщо ви ловитиметеся на цю фальшиву соціальну рекламу, яку вони ніколи, коли були при владі, не виконували, то, як мінімум, запитайте у ЯНУКОВИЧА, чому, коли він був прем`єр-міністром, був найнижчий рівень пенсій і зарплат за всю історію України, кінцево у порівнянних показниках», - сказала Тимошенко.

Також передвиборною технологією для недопущення перемоги демократичного кандидата Тмошенко назвала дозвіл голосувати вдома без підтвердження такої необхідності медичними документами і реєстрацію людей у списках виборців у день голосування.

«На жаль, все це бути освячено повністю заангажованою Центральною виборчою комісією. Ківаловщина у чистому вигляді, причому навіть грубіше, і все це спиратиметься на продажних суддів», - сказала Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.