Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки вільного вибору. Столичних породіль примушуть любити Януковича

Вибори-2010 5315 переглядів

Опубліковано - 21.01.2010 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки вільного вибору. Столичних породіль примушуть любити Януковича
Хроніки вільного вибору. Столичних породіль примушуть любити Януковича
У Київському міському пологовому будинку №2 (вул.Мостицька, 11) лікарі відмовляються відпускати породіль додому раніше 7 лютого та пропонують підтримати Віктора Януковича.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ у Києві з посиланням на депутата фракції БЮТ Подільської районної ради Ярослава Войтовича.

"Добровільно-примусово збільшити час перебування у пологовому будинку пропонують мамам з немовлятами не стільки з лікарських приписів, – стабілізувати стан здоров`я, пройти обстеження тощо, - скільки з пропозицією підтримати у другому турі президентських виборів лідера Партії регіонів Януковича", - говорить Войтович.

Відповідно до виборчого законодавства, пологові будинки є тими закладами, на базі яких утворюються спеціальні закриті виборчі дільниці. Міський пологовий будинок №2 територіально належить до 220 територіального виборчого округу та є закритою виборчою дільницею №65. Як пояснюють у БЮТ, саме це й стало причиною того, що завідувач відділення гінекології вмовляє молодих мам "побути під наглядом" та підтримати Януковича.

"Жорстка боротьба штабу Януковича-Черновецького за голоси киян переходить усяку межу. На додаток до використання пайків, пільг, безкоштовних концертів та обідів, підрахунку бомжів та підкупу студентів "штабісти" Януковича перейшли до добровільно-примусового укомплектування спецдільниць", - заявив Войтович.

У медичній практиці мам і малюків виписують з пологового будинку на 3-4-й день після пологів, після кесарева розтину – на 5-й день.

Якщо породіль будуть утримувати на Мостицькій, то виборців на цій дільниці побільшає практично втричі - 17 січня на виборчій дільниці №65 проголосувало 63 особи, усього ж до 7 лютого таких осіб може стати 180. Наразі потужність закладу складає 180 місць: до структури медзакладу входять два акушерські відділення, два гінекологічні, відділення патології вагітності, відділення інтенсивної терапії для дорослих, дитяче відділення з палатою інтенсивної терапії.

"Сьогодні виникають питання: чи має право медичний заклад тримати породіль практично три тижні після пологів і за які кошти утримуватимуться майже 180 койко-місць до 7-го числа?" - заявив Войтович.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2010»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.