Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Президента вважають легітимним рішення судів по маякам

Влада 11232 перегляди

Опубліковано - 15.09.2006 16:28 | Всі новини | Версія для друку

У Президента вважають легітимним рішення судів по маякам
У Президента вважають легітимним рішення судів по маякам
Секретаріат Президента вважає легітимним рішення Севастопольського апеляційного госпсуду про повернення Міністерством оборони РФ 77 маяків та інших навігаційних об’єктів, розташованих в севастопольській зоні, Україні в особі Державної установи «Держгідрографія».

Про це на брифінгу у п’ятницю заявив радник Президента Микола Полудьонний.

«Що стосується легітимності цього рішення, то у будь-якій країні за будь-якими конвенціями розгляд спорів щодо права власності на нерухоме майно здійснюється судами тієї країни, на території якої знаходиться це нерухоме майно», - сказав Полудьонний.

Він висловив здивування заявами представників уряду про те, що питання маяків буде розглядатися шляхом переговорів з російською стороною. «Не можна починати переговори не визначившись у кого знаходиться майно», - зазначив Полудьонний. За його словами, рішення Апеляційного суду засвідчує те, «що ці об’єкти утримуються незаконно і повинні бути передані Україні». Він вважає, що в даному випадку позиція уряду повинна бути консолідованою з позицією Генеральної прокуратури, яка подавала цей позов і суду, який прийняв таке рішення.

Що стосується виконання судового рішення, то, за словами Полудьонного, це вже є питанням виконавчої влади.

Нагадаємо, що 14 вересня Севастопольський апеляційний господарський суд ухвалив остаточне рішення про повернення Міністерством оборони Російської Федерації 77 маяків та інших навігаційних об’єктів, розташованих в севастопольській зоні, Україні в особі Державної установи «Держгідрографія».

Між тим, нещодавно прем'єрміністр України Віктор Януковч заявив, що не вважає, що рішення судів є легітимними щодо визначення права власності на навігаційні об'єкти, які розташовані на українському узбережжі Чорного моря і є предметом суперечки із Росією. Він впевнений, що вирішення цієї проблеми є компетенцією україно-російської комісії по Чорономорському флоту.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.