Фестиваль «Трипільське коло 2012. Парад Стихій!» об’єднує однодумців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 26.06.2012 02:06 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=17769

V Міжнародний еко-культурний фестиваль «Трипільське Коло 2012. Парад Стихій!» – це найпотужніша етно-подія року, що об’єднує міжнародні та всеукраїнські громадські організації, найкращі мистецькі ініціативи та проекти і підтримується на загальнодержавному рівні.

V міжнародний еко-культурний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2012. ПАРАД СТИХІЙ!» проходитиме з 28 червня по 1 липня в м. Ржищеві Київської області. Фестиваль включений до програми ЄВРО-2012 як іміджева культурна подія і покликаний об’єднати людей з різних країн світу, даруючи їм можливість відчути справжню радість спілкування.

ТРИПІЛЬСЬКЕ КОЛО 2012. ЩО НОВОГО?

Перший Парад Стихій на «Трипільському колі»

З давніх часів Трипільської цивілізації й до сьогодні гармонічна взаємодія стихій захоплює нас, нагадуючи про вічний закон руху заради життя. Вода, Земля, Вогонь і Повітря, обертаючись по колу-спіралі, щедро наповнюють усе живе своєю красою та силою. А коли Стихії об’єднуються, демонструючи свою велич, неодмінно відбуваються якісні зміни і тимчасове відходить заради збереження кращого та народження нового. Саме тому об’єднання навколо спільних творчих проектів стало основною ідеєю фестивалю «Трипільське коло 2012. Парад Стихій!».

Серед громадських організацій, які згуртувалися навколо фестивалю – Навколосвітній Караван «ЕКО-КУЛЬТУРА», Міжнародна формація Earth Citizens for Conscious Media, Міжнародна ГО «ЛАГОДА», ГО «Українська духовна республіка», Благодійний фонд «Звенигород», Конференція українських молодечих організацій Світового Конгресу Українців, Всеукраїнська творча спілка «БЖ-Арт».

* * *

Офіційний сайт: www.tkfest.com
Соцмережі: Вконтакте
Facebook

«Трипільське коло» — міжнародний еко-культурний фестиваль з п’ятирічним циклом. Кожні чотири роки носять назву однієї із стихій природи: Вода, Земля, Вогонь, Повітря, та мають власну мистецьку, освітню, екологічну і соціальну тематику. Цьогорічний ювілейний захід поєднуює в собі всі елементи попередніх і має назву «Парад Стихій!». Завдання фестивалю пробудити
живий інтерес до історичної спадщини, запропонувати альтернативні способи організації відпочинку для сім`ї та молоді, відродити різноманітні етнічні традиції, поєднуючи їх з елементами сучасних досягнень в різних сферах життя людини. Фестиваль об’єднує в собі
оздоровчі, спортивні, музичні, екологічні, освітні, виставкові та інші культурно-розважальні та культурно-просвітницькі програми в стилі «етно».

Фестиваль «Трипільське Коло» впродовж чотирьохрічної історії розвитку та яскравих втілень, став важливим культурно-мистецьким явищем країни. Саме тому цього року «Трипільське Коло 2012. Парад Стихій», обрано іміджевою культурною подією в рамках Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Окрім того, фестиваль проходить під патронатом голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, який підтримує дієві молодіжні ініціативи та дає можливість реалізувати цей захід на високому організаційному та представницькому рівні, за сприяння Державної інспекції техногенної безпеки України як експертів з «приборкування стихій» та Міністерства культури України що підтримує належний мистецький рівень фестивалю.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.