“Регіони” визначаються із кандидатурою на главу МЗС. Список бажаючих - довгий

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 31.01.2007 13:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=2047

Партія регіонів може підтримати кілька кандидатур на посаду міністра закордонних справ.

Про це заявив депутат Верховної Ради Михайло Чечетов (фракція Партії регіонів).

Зокрема, партія може підтримати колишнього міністра закордонних справ Костянтина Грищенка, екс-посла України в Австрії Володимира Єльченка, заступника глави секретаріату президента Олександра Чалого, представника України при Європейському Союзі Романа Шпека.

Депутат повідомив про те, фракція Партії регіонів має намір провести засідання 5-6 лютого, на якому визначитися з підтримкою тієї чи іншої кандидатури на посаду міністра закордонних справ.

Парламентарій висловив думку, що призначення міністра закордонних справ стане результатом консультацій у рамках коаліції, а також із Президентом.

"У Партії регіонів лава запасних довга, але право першої ночі в поданні кандидатури на посаду міністра закордонних справ за президентом. Ми усіх погодимо. Упевнений, що "холостого пострілу" не буде, оскільки це завдасть удару не тільки авторитетові Президента, але й України", – заявив Чечетов.

Як повідомлялося, 30 січня Президент Віктор Ющенко звільнив міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, прийнявши його заяву про відставку.

Сьогодні на засіданні уряду в.о. міністра закордонних справ призначено Володимира Огризка, який був першим заступником Тарасюка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.