«Кремлівський звіт» – це спроба вплинути на вибори президента Росії

Автор/джерело -  © Радіо Свобода



Дата публiкацiї - 29.01.2018 16:29 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28300

«Кремлівський звіт» є спробою США вплинути на вибори президента Росії, заявив Дмітрій Пєсков, речник глави держави Владіміра Путіна.

«Ми дійсно вважаємо, що це пряма і очевидна спроба пристосувати якісь дії до виборів так, щоб чинити на них вплив… Ми не згодні з цим і впевнені, що ніякого впливу не буде», – сказав Пєсков.

Він додав, що «одна лише публікація списку (імен людей із близького оточення Путіна – ред.) нічого не означає, вона не є чергової санкційною хвилею».

«Разом з тим, звичайно, потрібно буде дивитися і аналізувати, які підуть дії далі за публікацією. Ось ці дії, звичайно, будуть аналізуватися в Москві для того, щоб в будь-якому випадку і наші інтереси, і інтереси наших компаній були забезпечені максимально можливим чином», – заявив речник.

Очікується, що 29 січня Міністерство фінансів США має передати в Конгрес перелік російських бізнесменів та людей із близького оточення президента Росії Владіміра Путіна. У ЗМІ називають документ ​«Кремлівським звітом». За даними журналістів, у переліку буде 300–400 людей.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.