У Кремлі нервово відреагували на звинувачення прем’єра Великобританії

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 12.03.2018 21:36 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=28426

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова вважає “цирковим шоу” те, що відбувається в британському парламенті у справі Сергія Скрипаля.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова

Про це вона заявила в понеділок, коментуючи звинувачення прем’єр-міністра Великої Британії Терези Мей на адресу Росії, повідомляє "ТАСС".

"Це циркове шоу в британському парламенті. Висновок очевидний: чергова інформаційно-політична кампанія, заснована на провокації", - сказала Захарова.

Вона також закликала Лондон розкрити підсумки розслідування справ Олександра Литвиненка і Бориса Березовського.

"Перш, ніж складати нові казки, нехай хтось в королівстві розповість, чим закінчилися попередні - про Литвиненка, Березовського, Перепілічного і багатьох інших, хто загадково помер на британській землі", - зазначила дипломат.

У понеділок, виступаючи перед британськими депутатами, прем’єрка Британії Тереза Мей оголосила, що з "високою імовірністю" Росія винна у спробі вбивства Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Вона повідомила, що обох росіян отруїли нервово-паралітичною речовиною військового типу, яку раніше розробляла Росія.

Глава МЗС Великої Британії Борис Джонсон повідомив послу РФ в Лондоні Олександру Яковенку, що у Росії є час до вечора вівторка, щоб надати роз’яснення у справі Скрипаля.

У середу британський уряд детально розгляне відповідь російської держави, і якщо вона не заслуговуватиме довіри, застосує санкції проти Росії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.