Пожежу на 6-му арсеналі ЗСУ повністю ліквідовано

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.10.2018 10:01 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=29052

На технічній території 6-го Арсеналу протягом цієї ночі спостерігалося збільшення інтенсивності вибухів на 2-х майданчиках, де відбувалося тління, у зв’язку з перепадом температури вночі.

«Станом на 21-00 10 жовтня, залишаються поодинокі вибухи на двох тліючих майданчиках з періодичністю 1-2 вибухи на годину, які не несуть загрози населеним пунктам, розташованим поблизу арсеналу».

Про це з місця надзвичайної події повідомив начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України полковник Олексій Чернобай. Підрозділи ЗС України спільно з ДСНС виконують заходи по ліквідації осередків задимлення та тління.

Групами розмінування здійснюється зачистка від вибухонебезпечних предметів адміністративної території, а також території поблизу арсеналу.

За його словами, підрозділами ВСП ЗС України та Національноі поліції здійснюється надійна охорона навколо технічної територіі Арсеналу. Триває повернення особового складу до розташування військової частини.

— Здійснюються заходи щодо налагодження повсякденної діяльності Арсеналу та подальшої ліквідації наслідків надзвичайної події, — повідомив полковник Олексій Чернобай.

Зазначимо, що після 5-ї ранку інтенсивність вибухів на цих майданчиках значно пішла на спад.

На території Арсеналу сьогодні зранку вже працює аеророзвідка, яка виявляє осередки тління, а авіація Державної служби надзвичайних ситуацій України скидами води гасить їх.

На технічній території працюють дев’ять пожежних танків та три інженерних машини розгородження. Щодо подальшого розвитку подій на території Арсеналу буде поінформовано додатково.



 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.