Окупаційні адміністрації ОРДЛО розширюють повноваження репресивних органів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 9.10.2019 19:31 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=30164

За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях розширюють повноваження та збільшують кількість співробітників у т.зв. “республіканських структурах МДБ”.

Про це повідомив Дмитро Гуцуляк з пресцентру Міністерства оборони України під час щоденного зведення щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Зазначені заходи проводяться під виглядом посилення боротьби з організованою злочинністю і недопущення погіршення суспільно-політичної обстановки у разі досягнення критичного рівня резонансних кримінальних злочинів.

Водночас у такий спосіб окупаційний режим намагається протидіяти зростаючій загрозі виникнення конфліктів у суспільстві через поглиблення протиріч між фанатичними представниками прихильників т.зв. “русского мира” та керівництвом місцевих владних установ і торгово-виробничих підприємств, які орієнтовані виключно на фінансові вигоди від перебуванням російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.